“KLASTINGAS TIRPALAS” – “Svaiginanti” komedija

Vos pusmetį Lietuvos scenose vaidinamas spektaklis – jau spėjo prisijaukinti savo žiūrovą. Pilnas Lietuvos sales renkanti komedija taip įnirtingai įtraukia į tragikomišką siužetą, kad žiūrovai aktorius apdovanoja audringais aplodismentais. Šį kartą spektaklis ,,Klastingas tirpalas” vasario 26 d. 19 h svečiuosis Birštono kultūros centre. Aktoriai juokauja, kad suvaidinus „Klastingą tirpalą“ – taip lengvai nuo scenos nepasitrauksi – susirinkusiųjų dėmesys, žiūrovų išreikšta padėka – visa tai galima apibūdinti vienu žodžiu: „euforija“.

Tai didžiausias atpildas spektaklio komandai: režisieriui Ričardui Vitkaičiui ir aktoriams Džiugui Siaurusaičiui, Ramūnui Šimukauskui, Dariui Rakauskui, Eglei Mikulionytei, Linai Rastokaitei, Birutei Prekevičiūtei ir kt.

Ši šarminga istorija, lyg nuožmusis Bermudų trikampio verpetas, Jus iškart įtrauks į spirgančią tėkmę. Entuziazmu kunkuliuojantis Mokslininkas – profesorius čia įsisuks į ekstremalius tyrimus su alkoholiu. Diena iš dienos laboratorijoje jis tirs šio sukto gėralo poveikį bei bandys neutralizuoti jo poveikį, drąsiai eksperimentuodamas su personažais. Komedijos režisierius Ričardas Vitkaitis tikina, kad kūrinyje nebus siekiama moralizuoti ar burnoti – į suvokimą bus keliaujama nerimastingo humoro keliu. Garantuoju, „Klastingas tirpalas“ žiūrovui sužadins tokį emocijų piką, kad net šiurpas nueis pagaugais“.

Nori sužinoti, prie ko prives tirpalo C2H5OH+H2O vartojimas? Atvyk pasižiūrėti! Komedija universali ir subalansuota visoms amžiaus grupėms, tad laukiami visi!

Trukmė 1:40 val.

KT_Klastingas tirpalas_birstonas_10x10

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close