„Adventur 2016“ parodoje Birštonas nustebins: rekordinis dalyvių skaičius, Pasaulio karšto oro balionų čempionato pristatymas, masažo čempiono pasirodymas

Sausio 22–24 dienomis vyksiančioje tarptautinėje turizmo ir aktyvaus laisvalaikio parodoje „Adventur 2016“ Birštono kurortas nustebins: rekordinis skaičius sanatorijų, SPA centrų, viešbučių pristatys savo paslaugas, pirmą kartą parodos lankytojai bus supažindinami su seniausiu Lietuvoje, tarptautiniu džiazo festivaliu „Birštonas“. Stende savo aktyvaus laisvalaikio paslaugas pirmą kartą pristatys pramogų organizatoriai Birštone. Lankytojams Birštono atstovai atskleis Kneipo filosofiją, o 2015 m. Pasaulio masažo čempionas, „Royal Spa Residence“ kineziterapeutas, pademonstruos autorinę SPA terapiją „Ritualas pasitikti saulę“. Taip pat vienas iš parodos akcentų – FAI Pasaulio moterų karšto oro balionų čempionatas, kuris 2016 metais vyks Birštone. Tai unikalus renginys, kuris į mūsų šalį sukvies geriausias pasaulio pilotes, svečius ir turistus iš įvairių pasaulio šalių.

Parodoje, Birštono stende, savo veiklą tradiciškai pristatys Birštono turizmo informacijos centras, unikaliu medicininiu purvu ir „Šreko“ procedūra garsėjanti „Versmės“ sanatorija, apie naujoves kalbės „Tulpės“ sanatorijos atstovai. Savo SPA, sveikatingumo paslaugas pristatys viešbutis „Royal Spa Residence“. Viešbučio atstovas M. Jurgelaitis, Pasaulio masažo čempionas, parodos lankytojams pademonstruos autorinę SPA terapiją „Ritualas pasitikti saulę“. Apie naujoves būsimiems kurorto svečiams papasakos Birštono viešbučių „Sonata“, „Nemuno slėnis“, „Audenis“ atstovai. Viešbučio „Audenis“ oreivių klubas pristatys jau šią vasarą organizuojamą FAI Pasaulio moterų karšto oro balionų čempionatą. Birštono stende bus galima išgirsti informaciją ir apie šiuo metų baigiamą statyti „Vytautas Mineral Spa“, kurio atidarymo su nekantrumu laukia birštoniečiai ir kurorto svečiai. Savo veiklas – edukacijas, ekskursijas, sakralinę istoriją – pristatys Birštono muziejus, o parodoje pirmą kartą dalyvaujančio Kultūros centro vadovas parodos lankytojams papasakos apie balandį vyksiantį seniausią Lietuvoje tarptautinį džiazo festivalį „Birštonas 2016“. Stende pirmą kartą aktyviai praleisti laisvalaikį kvies pramogų Birštone organizatoriai, dviračių nuomos bei pažintinių žygių  rengėjai „Dviračiai Birštone“, bei pirmasis privatus SPA centras kurorte „Centro SPA“, savo svečiams siūlantis tik aukščiausios kokybės SPA, grožio puoselėjimo paslaugas.
4-oji tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „ADVENTUR 2016“ „Litexpo“ parodų ir kongresų centre vyks sausio 22–24 dienomis. Tai – vienintelė kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda Lietuvoje, kuri yra orientuota į turizmo paslaugų ir aktyvios gyvensenos skatinimą. Šių metų parodos tema –  „Miestų turizmas“. Kiekvienas miestas yra išskirtinis, turintis savitą istoriją, kultūrą, tradicijas, lankomus objektus. Kaip užkariauti turistų simpatijas ir padidinti keliautojų srautus? Ką žinome apie Lietuvos miestus, kokius miestus savaitgalio išvykoms ar atostogoms siūlo kelionių agentūros? Atsakymus į šiuos klausimus parodoje pateiks net 44 Lietuvos miestai ir daugiau nei 200 dalyvių iš 20 pasaulio šalių. Parodoje „ADVENTUR 2016“ dalyvaus 230 turizmo bendrovių, kurios pristatys 37 pasaulio šalis.

Birštono savivaldybės informacija

Vaidotas Grigas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close