Padėkota sportiškiausiems „Revuonos“ pagrindinės mokyklos mokytojams ir mokiniams

Gruodžio 10 d. Vilniuje įteikti „2014–2015 m.m. Lietuvos sportiškiausios mokyklos“ konkurso apdovanojimai. Tarp sportiškiausių mokyklų ir Prienų „Revuonos“ pagrindinė mokykla, jos mokiniai visus 2014–2015 mokslo metus mokyklos garbę gynė rajoninėse, zoninėse ir respublikinėse komandinėse varžybose bei asmeninėse rungtyse.

Aktyviai sveikatingumą bei kūno kultūrą puoselėjanti mokykla respublikoje užėmė penktąją vietą. Vilniuje mokyklai apdovanojimą ir 200 eurų čekį sportiniam inventoriui įsigyti įteikė Lietuvos moksleivių sporto asociacijos prezidentas, Prienų kūno kultūros ir sporto centro direktorius Audronis Deltuva.

O gruodžio 17 d. Revuonos“ pagrindinėje mokykloje buvo surengtas ir padėkos renginys mokytojams bei moksleiviams. Jo metu padėkos įteiktos kūno kultūros mokytojams Elenai Bendinskienei, Vilmai Glaveckienei, Ainorui Vaškiui bei moksleiviams. Mokytojams bei moksleiviams dėkojo Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorius Egidijus Visockas, jo pavaduotoja Rima Zablackienė, Švietimo skyriaus vedėjas Rimvydas Zailskas, Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Laimutė Jančiukienė, „Revuonos“ pagrindinės mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė bei A. Deltuva.

DSC_3449

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close