Vienišas Kalėdas sušildė pareigūnų dėmesys

Gražiausių metų švenčių išvakarėse, gruodžio 23-iąją, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariato pareigūnai lankė Prienų rajone, dešimtyje seniūnijų, gyvenančius vienišus senelius. Norėdami pradžiuginti ir sukurti šventinę nuotaiką, jie senoliams dovanojo sieninius laikrodžius, su Bendrojo pagalbos centro ir Anoniminio pasitikėjimo telefonų numeriai. Pareigūnai senoliams linkėjo, kad ateinančios šventės į jų namus atneštų šilumą ir jaukumą, nuvytų šalin mintis apie vienatvę. Namų šeimininkai svečius pakvietė prisėsti ir pasišnekučiuoti jų jaukiuose namuose, pasakojo savo išgyvenimus, prašė, kad apylinkės inspektorius aplankytų dažniau.

Šios gražios akcijos tikslas priminti, kad policija ne tik baudžia, bet ir teikia socialinę pagalbą, bendrauja ir bendradarbiauja su žmonėmis, šviečia teisiniais klausimais, domisi gyventojų problemomis bei padeda jiems ieškoti ir priimti teisingus problemos sprendimo būdus, propaguoja bendruomenės saugumo idėjas, diegia savisaugos ir turto apsaugos įgūdžius, stengiasi padėti sudaryti saugias gyvenimo sąlygas.

 Prienu r. PK Kaledine akcija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close