Kalėdinis krepšinio turnyras Išlaužo seniūnijos seniūno taurei laimėti

Antrąją šv. Kalėdų dieną Išlaužo pagrindinės mokyklos sporto salėje surengtas tradicinis kalėdinis krepšinio „3×3“ turnyras. Šiais metais Išlaužo seniūnas Tomas Skrupskas įsteigė gražią seniūnijos taurę. O Išlaužo medžiotojų būrelis įsteigė prizą naudingiausiam turnyro žaidėjui.

Šiemet turnyre varžėsi 11 komandų iš Išlaužo seniūnijos, Linksmakalnio, Ilgakiemio ir Garliavos. Visos jos burtų tvarka buvo suskirstytos į tris pogrupius, iš kurių į finalinį etapą pateko po dvi komandas. Iš pirmojo pogrupio į kitą etapą pateko dvi Linksmakalnio komandos: „Fresko“ ir „Kačinskai“, aplenkę „E621“ iš Garliavos ir Dambravos komandas. Antrasis pogrupis buvo visų vadinamas „mirtininkų“, nes čia varžėsi dvi komandos, ankstesniais metais laimėjusios šį turnyrą. Tačiau tik praėjusių metų nugalėtojas „Sugrįžimas“ be didesnio vargo įveikė visus varžovus ir pateko į finalinį pogrupį. Na, o Išlaužo jaunimas, pasivadinęs „Dirižentais“, gan netikėtai įveikė favoritais laikytus Ilgakiemio žaidėjus bei Čiudiškių „Žaibo“ komandą ir taip pat prasibrovė į kitą etapą. Trečiajame pogrupyje varžėsi trys komandos, iš kurių į finalą pateko išlaužiečio Ryčio Meškausko „Mrfilming.lt“ komanda bei „Snikersai“ iš Linksmakalnio. Pergalės skonio nepatyrė ir iš turnyro iškrito „Gražučių“ komanda.

Finalinėje grupėje rato sistema varžėsi 6 komandos. Užtikrintai pergales skynė „Mrfilming.lt“ ir „Sugrįžimo“ komandos, kurios susitiko paskutiniame ture. Atkakliai vykusiame mače gausiai sirgalių palaikomi „Sugrįžimo“ vyrai iš visų jėgų stengėsi apginti nugalėtojų titulą, tačiau puikiai pataikiusi iš toli ir prasiveržimais varžovų gynybą draskiusi „Mrfilming.lt“ komanda iškovojo pergalę rezultatu 15:10 ir tapo turnyro nugalėtoja. Trečiąją vietą iškovojo „Dirižentų“ komanda, laimėjusi tris susitikimus ir patyrusi dvi nesėkmes. Vos po vieną pergalę iškovojo 3 likusios komandos. Suskaičiavus taškus, ketvirti liko „Kačinskai“, penkti „Snikersai“, o šeštoji vieta atiteko „Fresko“ komandai.

Kalėdinio turnyro prizininkai buvo apdovanoti medaliais ir diplomais, o nugalėtojams atiteko ir pereinamoji taurė. Prizus įteikė Išlaužo seniūnas Tomas Skrupskas. Naudingiausio žaidėjo statulėlė atiteko „Mrfilming.lt“ komandos žaidėjui Mantui Čipui. Mokyklos direktorė Rasa Žilinskienė paguodos prizus įteikė ketvirtąją vietą užėmusiai Kačinskų šeimai. Pasibaigus turnyrui, dalyviai ir žiūrovai džiaugėsi puikiu renginiu ir kalbėjo, kad antrąją šv. Kalėdų dieną daug prasmingiau leisti sportuojant, negu sėdėti namie prie televizoriaus ar vaišių stalo.

 

Rolandas Meškauskas,

Išlaužo pagrindinės mokyklos kūno kultūros mokytojas,

 turnyro organizatorius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close