Kalėdinis vakarėlis su geriausiais draugais

Vaikystės klegesio kupina šventė su dainomis, šokiais ir net Kalėdų senelio dovanomis. Tokį nuotaikingą kalėdinį vakarėlį savo geriausiems draugams ir bičiuliams kartu su Nemuno kilpų regioninio parko Prienų lankytojų centru suorganizavo Prienų meno mokyklos ankstyvojo meninio ugdymo vaikučiai ir jų vadovė Daiva Radzevičienė.

Kaip sakė šio pirmąjį kartą vykusio šventinio vakaro iniciatorė Meno mokyklos mokytoja ir Ankstyvojo meninio ugdymo vadovė Daiva Radzevičienė, šventės tikslas buvo suburti kartu pačius geriausius draugus ir kolegas, kad graži draugystė tęstųsi nuo Advento iki Kalėdų ir Naujųjų bei visus ateinančius metus.

Šie draugai – tai jaunieji Prienų kultūros ir laisvalaikio centro kolektyvo „Trapukas“ šokėjėliai (vad. Darius Žilinskas), Meno mokyklos jaunučių choras (vad. Reda Černevičienė). Šventės organizatorė sakė niekada neapsieinanti ir be savo nuolatinės pagalbininkės, Meno mokyklos dailės mokytojos Kristinos Žuklienės, kuri prieš koncertą organizavo „Angelų dirbtuves“, be Prienų bendruomenės vaikų dienos užimtumo centro vaikų, su kuriais dalinasi tiek daina, tiek gera nuotaika dažname renginyje, ir jų vadovių Vilmos, Auksės, Lauros, Laimos.

Valandą iki šventės pradžios visi draugiškai „Angelų dirbtuvėlėse“ gamino angeliukus ir jais papuošė centro erdves. „Bet kad angelai šypsotųsi – praeinantieji jiems taip pat turi nusišypsoti“, – sakė ir pati dosniai šypseną aplinkiniams dovanojanti D. Radzevičienė.

Pagrindinis šventės akcentas – kalėdinis koncertas, kurį sau, savo mokytojams ir atlydėjusiems tėveliams surengė Ankstyvojo meninio ugdymo grupės vaikai ir jų draugai. Netikėtą kalėdinę muzikinę dovaną įteikė garbinga viešnia – Kauno valstybinio choro solistė Aurelija Sinicienė. Aurelija yra prienietė, savo dainavimo karjerą pradėjusi Prienų meno mokykloje, kurioje mokosi ir mamos pėdomis seka jos dukrytė.

Visą šventę vainikavo Kalėdų senelis, atvykęs su pilnu maišu dovanų, ir įžiebti kalėdiniai medeliai, liaunų šakelių žiburėliais sveikindami šventės šeimininkus – Ankstyvojo meninio ugdymo vaikučius ir jų draugus, linkėdami jiems, kad ir ateinančiais metais nestigtų džiaugsmo, kūrybingumo, drąsių idėjų, kurias įgyvendinti padėtų dar didesnis draugų būrys.

DSC_0304

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close