Gražiai ir prasmingai apvainikuoti metai

„Puiku, kad yra tokia diena, kai stabteli ir pasvarstai, kas nuveikta ir ką dar gali nuveikti. Jau tradicine tapusi Padėkos diena sumanyta norint gražiai ir prasmingai apvainikuoti metus, pasidžiaugti tuo, ką turime. Į šią šventę visada sukviečiame pačius ištikimiausius savo draugus“, – kalbėjo gruodžio 23-osios šventinę popietę Prienų socialinių paslaugų centre pradėdama šventės vedėja, socialinio darbo organizatorė Eugenija Sargevičienė.

 

Į Padėkos popietę Prienų r. savivaldybės socialinių paslaugų centre atvyko Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas, centro lankytojų artimieji. Tarp svečių matėsi keletas socialinių partnerių ir rėmėjų: Prienų krašto muziejaus direktorė Lolita Batutienė, verslininkė Albina Tankevičienė. Tačiau ir rėmėjų, ir socialinių partnerių yra daug daugiau – UAB ,,Vaidoma“, UAB ,,Alavina“, Vinco Šakalio prekybos įmonės direktorė Jolita Marčiulionienė, Visuomenės harmonizavimo parko vadovė Agnietė Rakauskaitė, liaudies žolininkė Birutė Leukevičienė, Birštono muziejaus direktorė Vilijeta Šalomskienė.

Kaip ir kiekviename tam tikroms žmonių grupėms socialines ir užimtumo paslaugas teikiančiame centre, taip ir Prienų socialinių paslaugų centre dirbančių specialistų svarbiausia užduotis – stengtis ir dirbti taip, kad kiekvienam čia besilankančiam būtų geriau, kad kiekvienas jaustųsi laukiamas ir reikalingas, kad kiekvienas čia galėtų pritaikyti net ir menkiausią savo gebėjimą, atrastų vietą dideliame kolektyve. Šiame darniame avilyje darbuojasi visa komanda specialistų: užimtumo specialistės Inga Butkutė-Kimbirauskienė, Emilija Petrauskaitė, Lijana Sarnickienė, psichologė Violeta Puišienė, slaugytoja Alma Mitinienė, socialinio darbuotojo padėjėjos Irena Paludnevičienė ir Danutė Liutvaitienė, vairuotojas Valdas Paltanavičius ir ūkvedys Gintas Šaulinskas, būrys socialinių darbuotojų ir visų jų vadovė – direktorė Aurelija Urbonienė.

Tardama sveikinimo žodį Padėkos dienos svečiams ir visiems dalyviams, A. Urbonienė dėkojo rėmėjams, kurie padėjo išpildyti centro lankytojų ir darbuotojų svajones, centre besiburiantiems senjorams, pripildantiems aplinkinius gerumo ir stiprybės, ir visiems centro lankytojams už galimybę būti kartu ir tuo džiaugtis kiekvieną dieną.

Už nuoširdų darbą, padovanotas akimirkas, pasidalintą gerumą jaukiuose namuose įstaigos direktorei dėkojo rajono savivaldybės meras A. Vaicekauskas, Prienų krašto muziejaus direktorė L. Batutienė.

Socialinio paslaugų centro senjorai ir neįgalieji dovanojo svečiams koncertą ir kiekvienam iš jų įteikė po adventinį vainiką, kaip padėką už dieną, už draugus, už šypsenas, už visa, ką gauname vieni iš kitų. Vėliau pakvietė visus pabendrauti prie simbolinio adventinio stalo.

 DSC_0086

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close