Prienai“ ir „Sakalams“ pakirpo sparnus

Antradienį BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato rungtynėse „Prienų“ krepšininkai namuose be didesnio pasipriešinimo rezultatu 103:63 (26:8, 35:24, 19:14, 23:17) įveikė turnyrinėje lentelėje priešpaskutinę vietą užimančią Vilniaus „Sakalų“ ekipą ir įsirašė jau devintą pergalę iš eilės.

Virginijaus Šeškaus kariauna jau nuo mačo pradžios pradėjo triuškinti priešininkus ir savo pranašumą išlaikė iki varžybų pabaigos. Bene didžiausia intriga buvo priešininkų komandose žaidę V. Šeškaus sūnūs Edvinas ir Domantas.

Nugalėtojams Siimas-Sanderis Vene ir Arminas Urbutis pelnė po 16 taškų, Gediminas Orelikas ir Artūras Valeika – po 15, Gintaras Kadžiulis – 13 , Paulius Ivanauskas – 12, Arnas Labuckas – 11 taškų.

Priešininkų komandoje rezultatyviausias buvo E. Šeškus, „Sakalams“ pelnęs 11 taškų.

Šeštadienį namuose „Prienų“ krepšininkai susikaus su „Lietuvos ryto“ ekipa. Varžybų pradžia 17 val. 15 min.

 

Informaciją parengė O. Valkauskienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close