Šiaurės šalių bibliotekų savaitė Birštono gimnazijoje

Birštono gimnazijos pradinių klasių mokiniai dalyvavo tarptautiniame projekte „Šiaurės šalių bibliotekų savaitė 2015“. Kūrėme ir piešėme „Draugystės knygas“, „Draugystės žibintus“, keliavome į Birštono sakralinį muziejų, kur mūsų laukė skaitymai „Auštant“, Pepės Ilgakojinės gimtadienis ir edukacinė pamokėlė „Draugystės širdelės“.

Nuoširdų ačiū tariu projekte dalyvavusiems mokiniams, jų mokytojoms, taip pat Birštono sakralinio  muziejaus muziejininkei Daivai Valatkienei už nuoširdų bendradarbiavimą.

                Sakoma, jog knyga – nedidelis įrankis, pažadinantis gebėjimą mąstyti. Ji tarsi minties variklis, išjudinantis protą, tad atverkime vaikams vartus į nuostabią, stebuklais ir nuotykiais kvepiančią knygų šalį.

Projekto „Skaitau iš širdies į širdį“ vadovė Jurgita Suchockienė

_MG_7420

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close