Jiezniškiai pergales skynė ne tik Vilniuje, bet ir Rygoje (GALERIJA)

Lapkričio 14-15 d. buvo itin intensyvios Lietuvos bei Prienų krašto sportininkams, kultivuojantiems kultūrizmą. 

Praėjusį savaitgalį vyko net dvejos kultūrizmo varžybos. Šeštadienį sportininkai iš Lietuvos bei kaimyninių valstybių išbandė jėgas Lietuvos kultūrizmo federacijos NAC Lietuvos kultūrizmo taurės varžybose Vilniuje, o ankstyvą sekmadienio rytą visi skubėjo į Latvijos sostinę Rygą, kurioje vyko atviros Latvijos kultūrizmo taurės varžybos.

Abejose varžybose dalyvavo ir gana gausi Prienų krašto komanda. Savo pasiekimus kultivuojant sveiką kūną demonstravo Jiezno kultūrizmo klubo „Uola“ treneris Vytautas Sadauskas, jo dukra Evelina Sadauskaitė, visose jaunimo kategorijų varžybose pirmųjų vietų apdovanojimus nuolat renkantis Jonas Umbrasas bei šių metų kultūrizmo varžybų debiutantė, „Fitness Factory Gym“ klubo sportininkė, prienietė Viktorija Ruminavičiūtė.

Kompaktiškame ir jaukiame jau buvusiame Vilniaus muzikiniame teatre (dabar klubas „New York“) Lietuvos taurės varžybose dalyvavo mažiau dalyvių nei varžybose Garliavoje, tačiau tai buvo vieni stipriausių dalyvių, todėl kova buvo ypač atkakli.

Nepaisant to, J. Umbrasas jaunimo kategorijoje iki 19 m. iš dviejų dalyvių iškovojo pirmąją vietą, V. Sadauskas susirinko net tris pirmąsias vietas: veteranų, vyrų kultūrizmo bei absoliučioje kategorijoje. E. Sadauskaitė „Miss Figūros“ varžybose iškovojo ketvirtąją vietą. V. Ruminavičiūtė, kuriai teko varžytis su aštuoniomis varžovėmis, į prizininkių šešetuką nepateko.

Sėkmė sportininkų neapleido ir Latvijos sostinėje. Čia jau gausesniame dalyvių būryje V. Sadauskui vyrų kultūrizmo kategorijoje pavyko laimėti pirmąją vietą, J. Umbrasui jaunimo iki 23 metų kategorijoje – antrąją vietą, E. Sadauskaitei „Miss Figūros“ kategorijoje – penktąją vietą. Ko gero, labiausiai varžybomis Rygoje džiaugėsi V. Ruminavičiūtė, kuri jau pirmajame savo sportinės karjeros varžybų sezone, negana to, svečioje šalyje, įveikė penkias varžoves ir į Lietuvą grįžo su 7 vietos apdovanojimu.

Dabar sportininkų laukia didžiausias iššūkis –lapkričio 28 d. Hamburge (Vokietijoje) vyksiančios „Ms. & Mr. Universe“ varžybos.

DSC_2233

galerija0906 galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close