Varžybos baigėsi konfliktu (GALERIJA)

Penktadienio vakarą Prienų daugiafunkciame sporto komplekse Regionų krepšinio lygos (RKL) varžybose susitiko Stakliškių „Guosta“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas-2“. Dramatiškose varžybose aikštelės svečiai stengėsi išlaikyti 10 taškų persvarą, tačiau „Guostos“ krepšininkai ją nuolat sumažindavo iki kelių taškų. Vis tik varžybos baigėsi aikštelės šeimininkų pralaimėjimu 61:66 (9:21, 18:11, 14:18, 20:16). Atmosfera dėl visas varžybas tvyrojusios įtampos įkaito paskutinėmis varžybų akimirkomis „Guostos“ krepšininkui Robertui Ruzgaičiui ranka užkliudžius „Lietuvos ryto-2“ žaidėjo Armino Nemeikos veidą. Pastarajam pargriuvus, rungtynės buvo sustabdytos, komandos draugams buvo pasiūlyta A. Nemeika nulydėti iki atsarginių suoliuko. Deja, ant šoninės aikštelės linijos gulintis A. Nemeika nesikėlė, o varžybų arbitrai dėl aikštelėje esančios kliūties negalėjo pratęsti varžybų. Iš varžovų nuskambėjus raginimui greičiau leisti tęsti varžybas A. Nemeika atsakė grasinimais. Galiausiai situacija aikštelėje peraugo į konfliktinę, kurioje kalčiausias liko Kajus Okmanas, bandęs apginti komandos draugus. Jam teisėjai skyrė techninę pražangą.

DSC_1986

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close