Aleksandro taurė atiteko „Apči“ komandai

Lapkričio 7 dieną vyko petankės dvejetų turnyras „Aleksandro taurė“. Jame dalyvavo 18 petankės komandų iš Kauno, Vilniaus, Šiaulių ir Birštono.

Birštone yra nemažai žmonių, kurie mėgsta žaisti petankę ir yra pasiekę gerų rezultatų. Tad turnyre dalyvavo keturi birštoniečių dvejetai: „Apči“ – Irma Gedminaitė ir Paulius Bagdonavičius; „Zoro“ – Vytautas Gedminas ir Robertas Travkinas; „Nemunas“ – kaunietis Gintaras Račkus ir birštonietis Kęstutis Pranculis; „Su vėjeliu“ – Linas Andriekus ir Darius Mankevičius.

Pirmąją vietą ir Aleksandro taurę laimėjo birštoniečių komanda „Apči“, dėl pirmos vietos finale susirungusi su Šiaulių dvejetu „Tie tai geri“ ir juos įveikusi užtikrintu rezultatu 1:13. Dėl trečios vietos varžėsi birštoniečių „Zoro“ su šiauliečių „Nerimtai“ dvejetu. Nugalėjo birštoniečiai irgi įtikinamu santykiu 13:7.

Jungtinė Birštono ir Kauno komanda „Nemunas“ užėmė 8 vietą, o „Su vėjeliu“ šį kartą tenkinosi 15 vieta.

Apci taures nugaletojai

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close