Akcija „Daugiau erdvės kiemuose“

Šalies policijos įstaigos kartu su Gamintojų ir importuotojų asociacija gegužės 21 – birželio 30 dienomis visose šalies savivaldybėse organizuoja akciją ,,Daugiau erdvės kiemuose“.

Vienas iš akcijos tikslų – mažinti aplinkos taršą mūsų šalyje. Pagrindinis dėmesys bus skiriamas be priežiūros paliktoms, eismui trukdančioms eksploatuoti netinkamoms transporto priemonėms, jų savininkams nustatyti. Tokios transporto priemonės užima vietą kiemuose, kelia pavojų aplinkai ir žmonių sveikatai, trukdo įvažiuoti specialiųjų tarnybų (greitosios medicinos pagalbos, priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo ir kt.) transportui, trikdo eismą, gadina estetinį vaizdą.
Netinkamų naudoti transporto priemonių savininkai privalo nedelsdami jas perduoti tokių transporto priemonių tvarkytojams.
Prašome savivaldybės gyventojų, pastebėjusių aplinką teršiančią, eismui trukdančią eksploatuoti netinkamą transporto priemonę, arba neteisėtai vykdomą tokios transporto priemonės ardymo veiklą, informuoti policijos pareigūnus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close