Nuo 2013 m. sausio 1 d. Prienų bendruomenė pradeda vykdyti projektą  „Dienos centruose besilankančių šeimų, patiriančių socialinę atskirtį, integracija į darbo rinką“. Projektą administruoja Europos Socialinio fondo Agentūra, remia Europos socialinis fondas.

Projekte kviečiami dalyvauti nepilnamečius vaikus auginantys ilgalaikiai bedarbiai (nedirbantys ne mažiau nei 12 mėn.), motinos (tėvai), vienos(-i) auginančios(-ys) vaikus, socialinės rizikos šeimos, daugiavaikės šeimos, moterys, po ilgesnės pertraukos grįžtančios į darbo rinką (nedarbo trukmė viršija 24 mėn.), socialinių pašalpų gavėjai.

Projekto tikslas – konsultuoti ir padėti žmonėms atstatyti socialinius,  profesinius įgūdžius, suteikti galimybę persikvalifikuoti ir dirbti įmonėse, organizacijose, bendruomenėse, o norintiesiems pradėti savo verslą – padėti jį įkurti.

Formuojama tikslinė grupė – 10 asmenų, motyvuotų, norinčių gauti 6 mėn. nemokamų paslaugų: mokymų, maitinimo, atvykimo ir parvykimo, jei žmogus gyvena ne arčiau nei3 km. Jeigu šeima turi vaikų, jais pasirūpins auklė, kad užsiėmimų metu mama ar tėtis būtų laisvi nuo rūpesčių.

Norinčiuosius dalyvauti projekte prašome kreiptis į Prienų bendruomenės pirmininkę tel. 8 682 12698.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close