„Komedija „Tiesa” – santykių išbandymas kiekvienai porai”

„Domino” teatras lapkričio 5 dieną 18 val. Prienų kultūros centre pristato premjerą – komediją apie melą „Tiesa”, kuri gali tapti tikru santykių išbandymų kiekvienai porai.

 „Melas gali būti kenksmingas, griaunantis žmonių gyvenimus ir santykius. Tačiau mūsų spektaklyje melas žiūrovams sukels tik šypsenas“, – apie naujausią „Domino“ teatro premjerą, komediją „Tiesa“, sakė spektaklio režisierius Marcin Slawinski. Komedijoje charizmatiškus ir dinamiškus vaidmenis atliks visiems puikiai pažįstami aktoriai: Andrius Bialobžeskis, Darius Auželis, Redita Dominaitytė, Aušra Štukytė.

Mišelis ir Laura, Paulius ir Alisa – dvi vidutinio amžiaus poros siejamos tvirtų draugsytės ryšių. Tačiau Alisa nebegali pakelti kaltės jausmo. Ji nori atskleisti savo vyrui, kad turi romaną su jo geriausiu draugu Mišeliu. Tačiau Mišelis nori išvengti tiesos… Jis nelinkęs atsisakyti patogaus dvigubo gyvenimo: aistringos meilužės Alisos ir išmintingos žmonos Lauros. Galima tik įsivaizduoti jo nuostabą, kai jis sužino, kad Laura turi romaną su Pauliumi. Nejaugi tai tiesa?

„Domino“ teatro komedija apie melą „Tiesa“ atskleis, kaip netgi didžiausias melo meistras gali tapti savo manipuliacijų auka. „Daug žmonių žiūrėdami spektaklį galvos apie save, savo artimuosius, draugus, apie meilę, pasitikėjimą ir garbę. Rimtus dalykus įvilksime į smagų komedijos rūbą“, – apie būsimą spektaklį sakė režisierius M. Slawinski.

IMG_7140

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close