PR. Specialiai senjorams – geri „Tele2“ pasiūlymai

„Tele2“ kviečia senjorus šaltąjį metų laikotarpį sušildyti bendravimu ir savo klientams pristato patrauklius telefonų pasiūlymus. Senjorai kviečiami rinktis patogius ir kokybiškus telefonus už gerą kainą. Dabar, pasirašius 24 mėnesių sutartį, jie kainuos vos 1 arba 2 Eur per mėnesį.

Neribotas bendravimas su brangiausiais žmonėmis

„Mums svarbu, kad klientai galėtų bendrauti telefonu patogiai ir neskaičiuojant minučių. Stebime senjorų poreikius ir matome, kad jiems ypač svarbu sklandžiai veikiančios pagrindinės telefonų funkcijos. Todėl nusprendėme pateikti du pasiūlymus. Kartu su pasirinktu telefonu senjorams siūlome neribotų pokalbių planą, kad bendrauti su brangiausiais žmonėmis būtų galima tiek, kiek norisi“, – pasakojo Renata Kežionienė, „Tele2“ prekių ženklo vadovė.

„Tele2“ klientai galės rinktis iš dviejų patvarių „Nokia“ telefonų modelių – „Asha 215“ ir „Lumia 530“. Pasinaudoti patraukliu pasiūlymu ir pigiai nusipirkti telefoną bus galima pasirinkus vieną iš neribotų pokalbių bei žinučių mokėjimo planų, kurie kainuoja nuo 6,08 Eur/mėn., ir pasirašius 24 mėnesių sutartį.

Mokėjimo planas „Pigiau“ kainuoja 6,08 Eur per mėnesį ir leidžia neribotai skambinti ir rašyti žinutes į visus pagrindinius Lietuvos mobiliojo ryšio tinklus. Šitą planą renkasi vis daugiau senjorų, nes taip naudotis mobiliuoju ryšiu patogiau – kainuoja nebrangiai, ir galima kalbėtis neskaičiuojant laiko, kaip seniau buvo su laidiniu telefonu.

Jei reikia ne tik pokalbių bei SMS, bet ir mobiliojo interneto, galima rinktis vieną iš planų „Pigiau“ su mobiliojo interneto paketu. Jų yra keturi skirtingi – su 1, 3, 5 arba 15 GB interneto duomenų kiekiu. Galima pasirinkti tinkamiausią pagal savo naršymo poreikius. Mažiausio užteks naujienų skaitymui, laiškų rašymui, o su didžiausiu galima ir filmus internete žiūrėti. Planai „Pigiau“ su interneto paketais kainuoja nuo 8,4 iki 20 Eur.

 

Du populiarūs telefonai – skirtingiems poreikiams

Priklausomai nuo savo kasdieninių poreikių, senjorai gali rinktis tarp dviejų telefonų modelių. Abu jau sėkmingai naudojami daugelio „Tele2“ klientų ir sulaukę gerų atsiliepimų.

„Nokia Asha 215“ – geras pasiūlymas žmonėms, kurie vertina patogų ir paprastą telefono valdymą bei praktiškumą. Telefonas pasižymi ilgai neišsikraunančia baterija, leidžia klausytis radijo stočių ir vieno mygtuko paspaudimu tamsoje įsijungti žibintuvėlį. Paprasta, praktiška ir patvaru. „Asha“ galima pasiimti sumokėjus 5 Eur pradinę įmoką ir už jį atsiskaityti per 24 mėnesius, mokant 1 Eur mėnesio įmoką.

„Nokia Lumia 530“ – tai reiklesnių vartotojų pasirinkimas. Patvarumu pasižymintis išmanusis telefonas suteikia daugiau papildomų funkcijų – leidžia naršyti internete, naudotis internetiniais žemėlapiais, saugoti jums svarbius dokumentus, nuotraukas ir vaizdo įrašus. Pradinė įmoka už šį išmanųjį yra 10 Eur, o mėnesio įmoka su 24 mėn. sutartimi – 2 Eur.

Daugiau apie „Tele2“ pasiūlymus ir akcijas galite sužinoti internete adresu www.tele2.lt arba artimiausiame „Tele2“ salone.

Clipboard01 Clipboard02

„Nokia Lumia 530“ ir „Nokia Asha 215“ dabar „Tele2“ salonuose senjorams siūlomi už gerą kainą ir su neribotų pokalbių planais

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close