„Vytautas“ ne juokais išgąsdino žalgiriečius… (GALERIJA)

Šeštadienio pavakare Prienų daugiafunkciame sporto komplekse (arenoje) Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse susitiko Prienų-Birštono „Vytautas“ ir Kauno „Žalgiris“.

 

Nors svečiai rezultatu 70:82 ir įveikė aikštelės šeimininkus, bet panašu, kad į didžiąją krepšinio areną grįžo ne tik savo žaidimu priešininkus gąsdinanti krepšinio komanda, bet ir dideliais būriais į rungtynes traukiantys žiūrovai. Galima pasakyti tik viena – krepšinis grįžo į Prienus.

 

Nors pirmasis kėlinys privertė net ir didžiausius optimistus nuleisti galvas ir patvirtinti, kad įveikti Lietuvos krepšinio „grandus“ visiškai neįmanoma, „vytautiečiai“ jau antrame kėlinyje įrodė, jog gali nesunkiai pasipriešinti komandai, kurios gretose net keletas krepšininkų, vos prieš keletą savaičių grįžusių į Lietuvą su Europos krepšinio taurės varžybų sidabro medaliais. „Vytauto“ krepšininkai pirmąjį kėlinį pralaimėję rezultatu 11:21, antrajame kėlinyje „Žalgirio“ krepšį tiesiog „užmėtė“ taikliais metimais ir skirtumą sumažino iki 36:39.

 

Vos keletu taškų nuo „Vytauto“ pabėgantys „Žalgirio“ krepšininkai ne tik pradėjo klysti, bet ir privertė savo trenerį Gintarą Krapiką tiesiog šokinėti pirmyn atgal nuo atsarginių žaidėjų suoliukų.

 

Tiesa, trečiame kėlinyje, nors „vytautiečiai“ vis dar užtikrintai kovėsi dėl galimybės sudrebinti LKL turnyrinę lentelę, Manto Kalniečio, Brock William Motum bei Roberto Javtoko atakos skirtumą tarp komandų pradėjo didinti – 56:64. Ketvirtajame kėlinyje „vytautiečių“ atakos neišblėso, bet „Žalgirio“ gynyba pasidarė veržlesnė, o atakos labiau organizuotos.

 

Nors visas varžybas „Vytautas“ lipo priešininkams ant kulnų ir išlaikė vos kelių taškų skirtumą, paskutinėmis varžybų minutėmis žalgiriečiai išnaudojo netaiklius aikštelės šeimininkų metimus ir varžybas laimėjo rezultatu 70:82.

 

Daugiausiai taškų „Vytauto“ komandai pelnė Vaidas Čepukaitis – 15, tiek pat taškų „Žalgiriui“ surinko ir Brock William Motum.

DSC_2202

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close