Gausus žiūrovų būrys mylintys dainą, šokį, dramą – šeštadienį užpustytais keliais, siaučiant pūgai susirinko į Stakliškių kultūros ir laisvalaikio centro salę, kur vyko tradicinis kalėdinis vakaras ,, Po angelo sparnu‘‘.

 Šį žvarbų gruodžio vakarą visus atėjusius į renginį stakliškiečius ir svečius kultūros darbuotojai sušildė savo parodyta programa.

     Sakoma, kad artėjant Kalėdoms į pasaulį nusileidžia gėrio ir grožio dvasios, tai ir buvo galima pamatyti spektaklyje ,, Kalėdų stabuklas‘‘.

     Komisija, susidedanti iš kultūros darbuotojų ir saviveiklininkų vadovaujama direktorės Astos Keblikienės, įsteigė tris didžiuosius ir tris mažuosius angelus ,, Už indėlį kultūrai‘‘.

     Po spektaklio šventiniai nuotaikai neleido išsiblaškyti kolektyvų atliekamos dainos, šokiai, įteikiamos nominacijos.

     Pirmoji nominacija už indėlį kultūrai ,, 2012 m. Rėmėjui‘‘ įteikta Juozo Palionio labdaros ir paramos fondui.

     Antroji nominacija ,, Kultūros partneris‘‘ įteikta  Užuguosčio bendruomenės ,, Radasta‘‘ pirmininkei ir seniūnaitei Danutei Adamonienei.

     Trečioji nominacija ,, Kultūros debiutas‘‘ įteikta dramos ir humoro grupės kolektyvo dalyvei Vilijai Brazionytei.     Mažieji – gerumo angelai įteikti:

  1.  Prienų rajono savivaldybės administracijai.
  2. Stakliškių vidurinės mokyklos direktorei Loretai Šernienei.
  3. Jolantai ir Eugenijui Kazlauskams. Angelus iš stiklo priglaudusius visus po savo sparnu gamino dailininkė stakliškietė Audronė  Andrulevičienė.

Šį kalėdinį padėkos vakarą ,, Po anelo sparnu‘‘ vainikavo fejerverkas, kurį padovanojo stakliškietis Donatas Žigas.

Šie kalėdinės vakaronės angelai susirinkusiems atskraidino gerą nuotaiką, o mes kultūros darbuotojai dėkojam savo geradariams ir pagalbininkams už paramą ir indėlį kultūrai.

Dar kartą visiems nuoširdus ačiū!. Su Šv. Kalėdom ir ateinančiais Naujaisiais Metais.

 

 Vida Beliukevičienė

Stakliškių kultūros ir laisvalaikio centro meno vadovė.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close