Trečioji Tarptautinės judėjimo savaitės diena

Prienų „Žiburio“ gimnazijos Tarptautinės judėjimo savaitės trečia diena – rugsėjo 24–oji (ketvirtadienis) prasidėjo mankštomis, kurias per dvi ilgąsias pertraukas vedė dvi šaunios gimnazistės.

Baigiantis pamokoms gimnazistų būrys ir „Ąžuolo“ progimnazijos penktokai bėgo 1000 m ir olimpinę mylią. Visi, įveikę savo distanciją, buvo apdovanoti diplomais.

Po septynių pamokų vyko asmeninės stalo teniso varžybos, kurias vedė B. Kupstas ir K. Brūzga. Jose dalyvavo aštuoni vaikinai iš įvairių klasių.

Pirmą vietą užėmė Povilas Juškevičius, antra vieta atiteko Pauliui Babenskui. Trečiąją vietą iškovojo Tadas Aldakauskas.

„Žiburio“ gimnazijos informacija

Miglės Buzaitės nuotrauka

 DSC_0113

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close