Merų taurės atiteko birštoniečiams

Praėjusį šeštadienį Birštono gimnazijos sporto salėje į tradicinį renginį „Sportinis tiltas per Nemuną“ susirinko abiejų savivaldybių stalo teniso mėgėjai.

Varžybų dalyvius pasveikino Birštono savivaldybės merės pavaduotojas Juozas Aleksandravičius ir Prienų rajono savivaldybės administracijos kultūros sporto ir jaunimo skyriaus vedėjas Rimantas Šiugždinis.

Žaidynės turėjo vykti 8 amžiaus grupėse, tačiau nesusirinkus moterims, žaidė tik 7 grupės. Vyrai ir moterys varžėsi dėl merų taurių. Finale dėl pagrindinių prizų galėjo varžytis tenisininkai, savo grupėse užėmę I ir II vietas.

I vaikinų grupėje (12 žaidėjų) prizines vietas užėmė šie tenisininkai: R. Dudinskas – I-oji vieta, J. Kazlauskas – II-oji vieta, K. Gudaitis – III-oji vieta.

II vyrų grupėje tarpusavyje varžėsi 7 tenisininkai. Pirmąją vietą iškovojo A. Vaitkevičius, antrąją – P. Prakapas, trečiąją – R. Preikša.

Vyrų veteranų grupėje pirmoji vieta atiteko A. Marcinkevičiui, antroji – V. Marčiukaičiui, trečioji – Š. Zlatkui.

Senjorų grupėje geriausiai sekėsi B. Žiūkui, kuris iškovojo pirmąją vietą. Antroji teko G. Žiūrai, o trečioji – birštoniečiui, užkietėjusiam teniso žaidėjui J. Januliui.

Ne mažiau intriguojančios kovos vyko ir moterų pusėje.

Merginų grupėje pirmąją vietą laimėjo G. Brūzgaitė, antrąją – M. Kovalenkaitė, trečiąją – L. Girniūtė.

VII grupėje žaidė moterų veteranių trijulė. Pirmąją vietą, kaip ir reikėjo tikėtis, laimėjo Birštono gimnazijos kūno kultūros mokytoja A. Šidiškienė, antrąją – R. Sakalauskienė, trečiąją – A. Žiūraitienė.

Tarp moterų senjorių pirmoji vieta buvo pripažinta A. Redeckienei, antroji – J. Bredelienei, o trečioji atiteko S. Viningienei.

Absoliučiais nugalėtojais ir merų taurių laimėtojais tapo birštoniečiai. Tarp moterų geriausia buvo A. Šidiškienė, tarp vyrų – A. Vaitkevičius.

Stasė Asipavičienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close