Šiemet Birštono mero taurė atiteko kitai kauniečių komandai

Sekmadienį, rugsėjo 13 dieną, Birštono petankės aikštyne vyko tradicinis petankės dvejetų turnyras Birštono savivaldybės mero taurei laimėti. Žaidynes organizavo Birštono sporto centras kartu su Birštono petankės klubu. Dėl pereinamosios mero taurės panoro varžytis 13 dvejetų, tarp jų – 5 šeimininkų komandos.

 

Į Birštoną dalyvauti varžybose dėl kurorto mero taurės atvyko petankės profesionalai iš Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Utenos, taip pat ir miesto šeimininkai. Šiemet kovoti dėl pagrindinio prizo buvo pasiryžusios net 5 Birštono komandos: „Šilagėlė“, „APČI“, „13“, „NO STRESS“ ir „B2“.

Turnyro dalyvius pasveikino Birštono savivaldybės merė Nijolė Dirginčienė ir palinkėjo kuo geriausios sėkmės.

Po keturių atrankinių turų aštuonios geriausios komandos kovojo dėl Birštono mero taurės.

Vieniems pasisekė pagrindiniame žaidime, jie tapo nugalėtojais ir prizininkais, o kiti tęsė kovą dėl paguodos prizų.
Praeitais metais Birštono mero taurė buvo iškeliavusi į Kauną (ją turėjo „A3“ komanda – Almantas Burneika ir Algis Petrauskas), o šiemet Birštono savivaldybės mero taurės turnyro nugalėtojais tapo Kauno „JOJO“ duetas – Linas Budrikas ir Rolandas Kukcinavičius, antrąją vietą užėmė taip pat kauniečių „A3 KARO“ komanda – Nerijus Kukcinavičius ir Tautvydas Alenskas, o trečioji prizinė vieta atiteko birštoniečių „APČI“ dvejetukui – Irmai Gedminaitei ir Pauliui Bagdanavičiui.

„Šilagėlė“, kurioje žaidė Vytautas Gedminas ir Vytautas Vaitkevičius, užėmė 6 vietą, „13“ – (Gintaras Račkus ir Rimantas Jasutis) – 7 vietą, „NO STRESS“ (Robertas Travkinas ir Darius Mankevičius) – 10 vietą, o „B2“ (Kęstutis Pranculis ir Linas Andriekus ) – 13 vietą.

Paguodos prizo laimėtojais tapo šiauliečių „NBA“ komanda (Rolandas Žinevičius ir Edvardas Paulauskas), antrą vietą iškovojo birštoniečiai „NO STRESS“ (R. Travkinas ir D. Mankevičius), o trečioji atiteko Šiaulių „Geležinės lapės“ dvejetui (Agnė Barauskaitė ir Paulius Rulinskas).

Nugalėtojams ir prizininkams apdovanojimus įteikė Birštono sporto centro direktorius Saulius Smailys ir petankės klubo prezidentas Aleksandras Gorinas.

20150913_185632

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close