Kas šiandien naujo?

Toks klausimas mus gundo nuo pat ryto. Tik pramerkę akis pažvelgiam pro langą į dangų. Aha, čia nieko naujo. Lietus. Žvilgtelėjam į savo kiemą. Čia irgi tas pat. Tas pats kiemas, tik kas rytą kažkodėl vis pilkesnis. Tuomet skubame sužinoti, kas šiandien naujo nutiko už mūsų kiemo vartų, platesniuose toliuose. Vienas paimame laikraštį, kitas, jau stačia galva pasinėręs į vielinių ir bevielių technologijų liūną, jungiame labai daug mygtukų visuose energiją „taupančiuose“ įrenginiuose, ir … nusiviliame. Viskas tas pats! Ukrainoje karas arba vyksta arba ne, pabėgėliai skęsta arba ne, rajono politikieriai arba vagia arba ne! Nuobodybė… Bet gal reikėtų kelti klausimą – kas pasenę? Gal reikėtų, prieš ieškant kažko naujo, nuvalyti senas dulkes? Žvelgiame į bekraščius informacijos klodus, o tie klodai tik tolsta nuo mūsų. Visus gundžiusi frazė „pasidaryk pats“ pavirto į „nusipirk pats“. Žiūrime pro langą ir net nemanome nusišypsoti. Koks čia gyvenimas?! Va, kaimynas nuo ryto triukšmauja… Va, šitas mano parazitas nesugeba lėkštės išsiplauti ir į vietą padėti… O kai guli solidžiai su smokingu kaimynas ar „parazitas“ medinėje šešiakampėje dėžutėje, tada ir ašaras liejame, ir gailimės. Kodėl gi mes nepadarėm ir to ir kito?.. Laikas bėga, o dulkės kaupiasi. Taip ir praleidžiame savo gyvenimą ieškodami kažko naujo.., nors iš tikrųjų tas kažkas guli čia pat. Ir laukia. Laukia tik vieno. Kad nuvalytume dulkes.

Atėjus rudeniui, visada sudėliojame taškus ant „i“. Tai laikas, kai pailsėję, prisilinksminę ar kitaip praleidę tuos tris dar nuo vaikystės sunkiai nusakoma romantika dvelkiančius vasaros mėnesius, pradedame produktyviai mąstyti. Vieni spėjo nudirbti darbus, kiti jau spėjo eilinį sykį nenudirbtus darbus nukelti į kitą vasarą. Dabar – darbymetis. Reikia dirbti, užsidirbti ir tausoti savo jėgas kitoms atostogoms. Panašiai mąstote ne Jūs vieni, gerbiamieji! Rodos, tik ką pasibaigęs rinkimų į savivaldybių tarybas maratonas iš letargo miego žadina būsimuosius didžiausius ir išmintingiausius lietuvius. Tuos, kurie dėl jūsų viską padarys. Netgi prabangiausiuose Palangos apartamentuose keletą dienų gyvens. Vien tik dėl to, kad jums nereikėtų papildomai mokėti už dujas, kurių kaip ir niekam nereikia… Iki kitų rinkimų visiškos moralinės bei materialinės betvarkės politine priklausomybe sergančiųjų galvose lieka jau tik metai. Tik metai ir į Lietuvos Respublikos dvarą, t. y. Seimą, įžengs naujai mūsų balsais bei jų susitarimais išrinkti ponai. Kurie, reikia tikėtis nepamirš, kad ne vien jie nori valgyti naujus produktus, o ne dulkes.

Lietuvoje prasideda atgimimas. Daugelis Seimo narių jau kyla iš gilaus miego, per kurį dar ir kalbėjo kažką, ko nelabai prisimena… Bet rinkėjai jiems padės. Primins, ką šiems reikėtų nuveikti prieš pasineriant į 2016–2020 m. miego kadenciją.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close