Prienuose atidaroma nauja „Norfa“

Penktadienį, rugsėjo mėn. 18 d. Prienuose, Revuonos g. 66a atidaromas naujas „Norfa“ prekybos centras. XL formato parduotuvėje dirbs 26 darbuotojai. Prekybos centro bendras plotas siekia apie 1,8 tūkst., o prekybos salės – 1,4 tūkst. kv. metrų. Šalia „Norfos“ įrengta 50 vietų automobilių stovėjimo aikštelė. Prekybos centre dirbs ir „N“ vaistinė.

Senoji Prienų „Norfa“, esanti Kauno g. 34, bus uždaryta savaitės bėgyje.

Į naujo prekybos centro statybas ir įrangą investuota apie 1,8 mln. eurų. „Norfa“ pastatyta pagal naują koncepciją, daugiau dėmesio skiriant ne tik parduotuvės funkcionalumui, bet ir estetiškai patraukliam dizainui.

Šiuo metu šalyje veikia 138 „Norfa“ prekybos centrai. 2015 metais „Norfos mažmena“ Lietuvoje planuoja atidaryti 15 naujų ir atnaujintų prekybos centrų.

„Norfos mažmenos“ 2014 metų prekių ir paslaugų apyvarta siekė 1,712 mlrd. litų su pridėtinės vertės mokesčiu (PVM) – 2,49 proc. daugiau negu 2013 metais, kai bendrovės pardavimai sudarė 1,670 mlrd. litų. Be PVM apyvarta išaugo 2,64 proc. – nuo 1,381 mlrd. iki 1,417 mlrd. litų.

Konsoliduoti „Norfos“ įmonių grupės prekių ir paslaugų pardavimai 2014 metais pasiekė 2,753 mlrd. litų (be PVM) – 3,09 proc. daugiau nei 2013 m., kai grupės apyvarta sudarė 2,671 mlrd. litų.

Grupei priklauso mažmeninės prekybos tinklas „Norfos mažmena“ bei „Norfos“ savininkų valdoma bendrovė „Rivona“, užsiimanti logistika, tarptautiniais pervežimais, nekilnojamo turto nuoma ir kita veikla.

norfa

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close