Rugsėjo pirmosios šventė Pakuonyje (GALERIJA)

Ryto saulė mokytojus, mokinius, jų tėvus, seniūnijos gyventojus pakvietė į iškilmingas mišias Pakuonio bažnyčioje. Po jų darni eisena nusidriekė gatvėmis ir pasuko į mokyklos kiemą. Naujųjų Mokslo metų pradžios šventė tęsėsi. Sveikinimai, gėlės, daugybė šypsenų….Minia džiaugėsi, dainavo, plojo

-Kaip gražu!- šūkčiojo pirmieji mokinukai, pravėrę mokyklos duris. – Daug kas psikeitę. Apžiūrėkim…

Iš tikrųjų mūsų mokyklos erdvės gerokai pagražėjo. Direktorės Audronės Vaicekaiskienės rūpesčiu gautos lėšos ūkvedžio Viliaus ir visos personalo komandos labai išmintingai ir kūrybingai buvo panaudotos mokyklos koridoriams atnaujinti, ikimokyklinukų erdvei praplėsti, įvairioms smulkioms naujovėms įrengti.

Pirmoji šio mokyklos pastato dalis dabartinėje vietoje, ant kalnelio, išaugo ir vaikus sukvietė 1965 metais. Čia tada persikėlėme iš ankštos buvusios klebonijos ir labia džiaugėmės, nors ir toliau neturėjome salių, valgyklos… Bet nuo 1990-ųjų metų džiaugiamės plačiom erdvėm, o nuo 2010-ųjų metų pradėjom gyventi labai šiltai.. Jauki, miela mūsų mokykla netrukus (2019m.) minės 200 metų jubiliejų. Palūkėsime dar ketveris metus ir švęsime. Tikrai švęsime. Mokykla gyvuos. Juk mes ją mylime.

 

Ona Zmejauskienė, muziejininkė

DSC04850

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close