Krepšinio turnyre Prano Kundroto taurei laimėti – dvi „Žiburio“ krepšininkių komandos

Rugsėjo 5–ąją, šeštadienį, Stakliškėse vyko tradicinis krepšinio 3×3 turnyras mokytojo Prano Kundroto taurei laimėti. Šiame turnyre dalyvavo ir Prienų „Žiburio“ gimnazijos buvusios ir dabartinės mokinės.

Merginių grupėje dalyvavo tik dvi merginų komandos, todėl jos žaidė iki dviejų pergalių. 2:1 laimėjo „Dalyvių“ komanda – L. Sakevičiūtė, K. Deimantavičiūtė, G. Vainauskaitė, antros liko „Be pavadinimo“ – K. Kalakauskaitė, K. Mulajevaitė, K. Abasevičiūtė.

 Prienų „Žiburio“ gimnazijos informacija

unnamed (4)

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close