Visiems šauktiniams savanoriams – kvietimas į roko festivalį „ Lituanika“

Roko festivalio „Lituanika“ organizatoriai kartu su Krašto apsaugos ministerija kviečia visus savanoriškai nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą atlikti užsirašiusius jaunuolius šį šeštadienį, rugsėjo 12 d., 15 val. atvykti į roko festivalį „Lituanika“, kuris vyks Vilniaus Kalnų parke. Šauktiniai savanoriai pirmąją festivalio dieną kviečiami dalyvauti NEMOKAMAI.
„Kviesdami savanoriškai tarnybą atlikti norinčius jaunuolius nemokamai dalyvauti festivalyje, norime padėkoti šiems jauniems žmonėms už jų pilietinį sąmoningumą, patriotiškus jausmus ir norą būti pasirengus ginti savo kraštą. Jie – pavyzdys mums visiems,“ – sako renginio organizatoriai.
Rugsėjo 12 d. atvykę į Kalnų parką šauktiniai savanoriai turėtų ieškoti palapinės su užrašu „ŠAUKTINIAI SAVANORIAI“. Su savimi prašoma turėti asmens dokumentą.
Šiemet sukanka 30 metų nuo pirmojo „Lituanikos” roko festivalio. Tai tarptautinis festivalis, jame koncertuoja ne tik Leituvos atlikėjai, bet ir svečiai iš užsienio. Pirmąją festivalio dieną koncertuos Aidas Giniotis, Andrius Kulikauskas, Andrius Kaniava, Ilona Balsytė, Darius Auželis, Vidas Bareikis, Ainis Storpirštis, grupės „Rebelheart“, „Hetero“ (Estija), „Jumprava“ (Latvija), Saulius Prūsaitis, „Antis“, kt. Festivalio vedėjai: Saulius Urbonavičius, Martynas Starkus ir Arnas Klivečka.
Daugiau informacijos apie festivalį: https://www.facebook.com/Lituanikafestivalis/timeline.
Dėl papildomos informacijos ( apie nemokamą dalyvavimą festivalyje) šauktiniai savanoriai gali kreiptis į jiems priskirtus regioninius karo prievolės ir komplektavimo skyrius.
***
Rugsėjo 7 d. nuolatinę privalomąją pradinę karo tarnybą savo noru atlikti užsirašė 2 624 jaunuoliai.

El.kvietimas2

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close