Dingusi Rudaminos gyventoja įkliuvo neblaivi už vairo

Rugsėjo 3 dieną, Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Lazdijų rajono Policijos komisariato pareigūnai ieškojo dingusios 36-erių metų moters, kuri namuose palikusi savo mobiliojo ryšio telefoną, bei raštelį panašų į atsisveikinimo laišką, sėdo į savo automobilį „Renault Laguna“ ir išvyko nežinoma kryptimi.

Moters pasigedo kolegos, mat ji ryte nepasirodė darbe. Apie tai bedradarbiai pranešė pradingėlės artimiesiems. Nuvykus į sesers namus, durys buvo neužrakintos, o viduje gulėjo paliktas atsisveikinimo laiškas. Sunerimę artimieji apie keistą moters dingimą pranešė Lazdijų rajono policijos pareigūnams.

Nedelsiant buvo pradėta dingusios rudaminiškės paieška. Moters ieškojo gausios Alytaus apskrities policijos pajėgos.

Apie 19 val., Lazdijų r., Rolių k., patruliuojantis policijos ekipažas pastebėjo žalios spalvos „Renault“ markės automobilį ir sustabdė jį patikrinimui. Paaiškėjo, kad tai ta pati policijos ir artimųjų ieškoma Rudaminos gyventoja. Moteris elgėsi nekoordinuotai, nuo jos sklido alkoholio kvapas. Patikrinus blaivumą, alkoholio matuoklis parodė 1,44 prom. girtumą. Pareigūnams nepavyko gauti moters paaiškinimo, kodėl parašiusi raštelį išvyko iš namų ir kur ji buvo.

Moteris buvo perduota medikams. Jos paieška nutraukta.

Alytaus apskr. VPK informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close