Reagavimo į orlaivius ir laivus prie Baltijos valstybių sienų duomenys

Rugpjūčio 24–30 d.   Baltijos valstybėse  budintys NATO  naikintuvai kilo du kartus atpažinti tarptautinėje oro erdvėje virš Baltijos jūros skridusių Rusijos karinių orlaivių.

Rugpjūčio 24 d.  NATO naikintuvai  atpažino ir palydėjo vieną karinį transporto orlaivį Il-76, kuris skrido be iš anksto pateikto skrydžių plano, išjungęs automatinį atsakiklį ir nepalaikė ryšio su  skrydžių valdymo  centrais.

Rugpjūčio 29  d. NATO naikintuvai  kilo  ir lydėjo du  naikintuvus Su-27, skridusius  be iš  anksto pateiktų planų,  be atsakiklių ir  nepalaikiusius  radijo ryšio, taip pat  atpažino ir palydėjo  vieną karinį transporto orlaivį  An-26, kuris skrido  pagal iš anksto pateiktą planą,  be automatinio atsakiklio ir palaikė ryšį su skrydžių valdymo centrais.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close