Paminėjo Prienų eksperimentinės sportinės aviacijos gamyklos įkūrėjo V. Pakarsko atminimą (GALERIJA)

Prienų eksperimentinės sportinės aviacijos gamyklos įkūrėjui ir direktoriui Vytautui Pakarskui rugpjūčio 8 d. būtų buvę 85-eri, o rugpjūčio 18 d. sukako 20 metų, kai jis buvo palydėtas į Amžinąją kelionę. Jo atminimas gyvas buvusių bendradarbių, bičiulių širdyse.

Prisimindami ir pagerbdami šią iškilią asmenybę rugpjūčio 21 d. buvusios Eksperimentinės sportinės aviacijos gamyklos darbuotojai, buvę ir esami aviatoriai, inžinieriai, sklandytojai, kitų profesijų atstovai, gyvenantys ne tik Prienų krašte , susirinko Prienų Kristaus Apsireiškimo bažnyčioje, kur buvo aukojamos šv. Mišios. Po Mišių vyko prisiminimų vakaras Prienų restorane „Beržas“. Jo metu prisiminti svarbūs ir reikšmingi, didelių užmojų, įgyvendintų darbų kupini V. Pakarsko gyvenimo ir darbo metai Prienuose, jo žmogiškosios ir lyderio savybės, padėjusios ne vienam, buvusiam šalia, augti ir tobulėti. Draugai ir bičiuliai, bendradarbiai džiaugėsi ir dėkojo V. Pakarsko atminimo pagerbimo iniciatoriams prieniškiams už gražią idėją, sukvietusią buvusius bendradarbius pagerbti aviacijos gamyklos įkūrėjo ir vadovo atminimą, suteikusią galimybę po ilgų nesimatymo metų vieni kitus pamatyti, apkabinti, prisiminti anuos laikus.

DSC_7307

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close