„Prienai“ Čekijoje pralaimėjo

Trečiadienį išvykoje Prienų „Prienai“ krepšininkai Europos taurės turnyro A grupėje žaidė atsakomąsias varžybas su Nymburko ČEZ (Čekija) komanda ir pralaimėjo rezultatu 66:90 (18:14, 24:32, 14:24, 10:20).

„Prienai“ susitikimą pradėjo tokia startine sudėtimi: Žygimantas Janavičius, Gintaras Kadžiulis, Artūras Milaknis, Gediminas Orelikas ir Artūras Valeika.

Rungtynės prasidėjo sėkmingomis mūsų krepšininkų atakomis (6:0), bet netrukus rezultatas buvo lygus (8:8). Kėlinio pabaigoje aktyviau sužaidę Virginijaus Šeškaus auklėtiniai pirmąjį ketvirtį baigė 4 taškų persvara (18:14).

Antrajame kėlinyje po atkaklios kovos čekai išsiveržė į priekį ir varžyboms įpusėjus rezultatas jau buvo 46:42 aikštės šeimininkų naudai.

Po didžiosios pertraukos „Prienų“ komandai nepavyko atsigauti, žaidėjai darė daug klaidų ir trečiąjį kėlinį baigė atsilikę 14 taškų skirtumu (56:70). Nesėkmingas buvo ir paskutinis ketvirtis. Čekijos čempionai už patirtą pralaimėjimą Kaune atsirevanšavo su kaupu ir šventė pergalę rezultatu 90:66.

 

„Prienams“ A. Urbutis ir S. Vene pelnė po 13 taškų, Ž.Janavičius – 12, A. Labuckas ir G. Orelikas – po 8, G.Kadžiulis – 7, A.Milaknis – 3, P. Ivanauskas – 2.

Po keturių turų po 2 pergales ir tiek pat pralaimėjimų turintys „Prienų“ ir Kijevo „Budivelnik“ klubai dalijasi antrąja turnyrinės lentelės vieta.

 

Informaciją parengė O.Valkauskienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close