Gėlės ir spektaklis mamoms ir vyresnio amžiaus žmonėms

Gražią saulėtą gegužės 5-osios popietę į N. Ūtos laisvalaikio salę rinkosi mamos, močiutės ir kiti vyresnio amžiaus žmonės.

Gražiausiais pavasario žiedais mamas ir močiutes sveikino N. Ūtos laisvalaikio salės vaikų ir jaunimo mėgėjų teatro dalyviai. Kadangi šie metai yra paskelbti Europos
vyresnio amžiaus žmonių aktyvumo ir kartų solidarumo metais , todėl savo pastatytą spektaklį , Levo Ustinovo pjesę „Miestas be meilės“, jaunimas paskyrė ne tik mamoms, močiutėms, bet ir visiems vyresnio amžiaus žmonėms. Spektaklis truko apie pusantros valandos , tačiau pačios pjesės turinio ir geros vaidybos dėka, nė kiek žiūrovui neprailgo. O turinys štai toks: į pilką miestą, kuriame nieks nemoka juoktis, kuriame uždrausta meilė, ateina Klounas , kuris visą blogį paverčia gerumu. Gerai vaidmenis atliko Tautvydas Vencius, Daumantas Janecka, Elvina Klimaitė,
Rimgailė Vyšniauskaitė, Matas Stadalius, Viktorija Marčiukaitytė, Kamilė Šeškevičiūtė ir kiti. Spektaklį režisavo Anelė Lukjančuk. Statant spektaklį įdėta daug darbo , todėl tikimės jį parodyti kaimyninių seniūnijų žmonėms.
A. Lukjančuk

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close