Gyventojai jau gali atsidaryti mokėjimo sąskaitą Lietuvos pašte

Lietuvos gyventojai pašte nuo šiol galės turėti savo mokėjimo sąskaitą. Naujoji paslauga leidžia į savo sąskaitą Lietuvos pašte įnešti grynuosius pinigus ir iš jos patogiai vykdyti mokėjimus, atsiskaityti už pašte teikiamas paslaugas, gauti darbo užmokestį ir jį nemokamai išsigryninti bet kuriame pašte arba finansinių paslaugų skyriuose „PayPost“.

Šiuo metu atsidaryti mokėjimo sąskaitą gyventojai gali Lietuvos pašto finansinių paslaugų skyriuose „PayPost“, o jau kitąmet klientams bus pristatyta galimybė tvarkyti sąskaitas bei atlikti mokėjimus elektroniniu būdu.

„Viena svarbiausių priežasčių, dėl kurių nutarėme pasiūlyti galimybę naudotis mokėjimo sąskaita Lietuvos pašte ‒ tai mūsų klientų poreikiai. Ir šiuo metu gyventojai paštuose bei „PayPost“ skyriuose kasdien atsiskaito už komunalines ir kitas paslaugas, įsigyja prekių, atlieka perlaidas, naudojasi kitomis finansinėmis paslaugomis. Lietuvos pašto tikslas ‒ būti patikimu partneriu gyventojams atliekant kasdienes finansines operacijas, todėl nuosekliai plečiame teikiamų finansinių paslaugų portfelį bei siekiame, kad šiomis paslaugomis klientai galėtų naudotis kuo paprasčiau“, ‒ komentavo Lietuvos pašto Finansų tarnybos direktorius Kęstutis Jaržemskas.

Pagrindiniai Lietuvos pašto mokėjimo sąskaitos privalumai tai, kad pinigų išgryninimas iki 1 tūkst. eurų yra nemokamas bei platus paslaugos teikimo tinklas. Išsigryninti pinigus galima beveik 800 vietų visoje Lietuvoje – didesniuose paštuose ar bet kuriame „PayPost“ skyriuje.

Taip pat Lietuvos pašto mokėjimo sąskaita yra puiki alternatyva banko kortelių skaitytuvams – fiziniai ir juridiniai asmenys, kurie dažnai naudojasi pašto paslaugomis, už paslaugas gali tiesiog atsiskaityti iš savo sąskaitos pašte.

Pasak K. Jaržemsko, paslauga sukurta ir toliau plėtojama taip, kad atlikti ir priimti mokėjimus naudojantis Lietuvos pašto mokėjimo sąskaita būtų visiškai saugu ir patogu. „Daugelis klientų tvarkyti kasdienių reikalų į Lietuvos paštą užsuka ne tik dėl plačiai išvystyto paštų ir „PayPost“ skyrių tinklo, bet ir dėl mūsų paslaugų paprastumo bei prieinamumo. Į tai pirmiausiai atsižvelgėme ir diegdami Lietuvos pašto mokėjimų sistemą“, ‒ pabrėžė K. Jaržemskas.

Sudarydama galimybę klientams turėti bei valdyti mokėjimo sąskaitą Lietuvos pašte, bendrovė toliau stiprina pozicijas finansinių paslaugų rinkoje. Lietuvos paštas nuosekliai plečia teikiamų paslaugų asortimentą ‒ pavyzdžiui, „PayPost“ skyriuose galima įsigyti ne tik civilinės atsakomybės ar kelionių draudimus, bet ir apsidrausti turtą. „PayPost“ skyriuose taip pat galima sudaryti ir automobilių lizingo sutartį.

 PayPost_Vilnius

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close