Veiverių A. Kučingio meno kiemelyje augantys ąžuolai daugelį metų ošia atsisveikindami su iškilių žmonių. Iš šio kiemelio į platų gyvenimo kelią išėjo gausus būrys seminaristų ir jau ne viena Veiverių T. Žilinsko gimnazijos abiturientų laida. Šiais metais čia atsisveikinome su 72-ąja abiturientų laida.

Labai linksma ir pašėlusi laida paliko savo pėdsakus gimnazijos metraštyje. Valiūkiškos ir kartu nedrąsios šypsenos išdavė smalsumą ir norą kuo greičiau pamatyti rytojų ir eiti tik savo keliu. Ir negalėjai suprasti, ar šios dienos jie laukė be galo ilgai, ar metai prabėgo lyg keli trumpi sakiniai…

Kaip visada, jaunų ir veržlių abiturientų nepamiršo pasveikinti Lietuvos Respublikos Seimo narys A. Palionis. Nuoširdžius jo linkėjimus perdavė patarėjas A. Vaidogas, atvežęs ne tik gražius žodžius, bet ir dovanų gabiems ir atsakingiems mokiniams. Šventiniam stalui tortą atvežė Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojas A. Marcinkevičius, palinkėjęs sugrįžti dirbti į savo rajoną. Didelės sėkmės renkantis savo kelią linkėjo gimnazijos direktorė A. Raibužienė.

„Sunku matyti išskrendančius savo vaikus iš gimtojo lizdo kalbėjo“, – kalbėjo auklėtoja V. Krasauskienė, buvusi ne tik mokytoja , bet ir patarėja, supratusi ir palaikiusi visus auklėtinių sprendimus, siekius, patarusi ieškant atsakymų.

Paskutiniai mokykliniai akordai nuskambėjo, teks užverti mokyklos duris ir palikti draugus. Vieną kelią iš šimto jiems teks pasirinkti. Čia nebus nei mokytojų, nei tėvų. tad linkime pasitarti su širdim, apsispręsti ir tada drąsiai žengt gyvenimo savo sutikti, ir tegul laimė į kelią išlydi…

 

Veiverių T. Žilinsko gimnazijos informacija

101_2820

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close