Nustatyti asmenys, kurie įtariami laboratorijoje gaminę ir vėliau platinę psichotropinę medžiagą

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos (toliau – Kauno apskr. VPK KP ONTV) pareigūnams gavus duomenų apie Kauno mieste platinamų psichotropinių medžiagų tiekėjus (gamintojus), pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 3 d. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtas disponavimas labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu) pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo labai dideliu psichotropinių medžiagų kiekiu.

Liepos 28 d., po daugiau nei savaitę trukusios pasalos, sulaikyti vyras (gimęs 1959 m.)  ir moteris (gimusi 1967 m.), Prienų rajone esančioje sodyboje neteisėtai įrengtoje laboratorijoje gaminę psichotropinę medžiagą. Tą pačią dieną Kaune, Donelaičio g., sulaikytas vyras (gimęs 1983 m.), kuris platino šioje nelegalioje laboratorijoje pagamintus kvaišalus. Viso rasta medžiagų už 300 tūkst. eurų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos organizuoto nusikalstamumo ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Šiandien kreipiamasi į teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo skyrimo šiems asmenimis.

narko

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close