Kalėdų labiausiai laukia vaikai, nes jos atneša ne tik žiemos linksmybes ir džiaugsmus, bet ir nemažai dovanų. O laukdami šios ypatingos šventės vaikai mokosi ir rengia įvairius konkursus, viktorinas. Lapkričio 19 d. Prienų meno mokyklos mokiniai surengė labai šaunų koncertą „Revuonos“ vidurinės mokyklos pradinių klasių ir specialiojo ugdymo skyriaus mokiniams.

 

„Kalėdų lopšine“ gausiai susirinkusius žiūrovus pasveikino ankstyvojo ugdymo grupės solistė Agnė, o mažųjų ansamblis dainavo smagias ir nuotaikingas daineles.

Pasirodė ir kanklininkų ansamblis, vadovaujamas mokytojų Juditos Valečkienės ir JurgitosVirbickienės, akordeonistai Ilja Sogachev ir Emilis Butkus (mokytoja Lina Bendoraitienė), varinių pučiamųjų ansamblis.

Kūrinius atliko mokytojos Audronės Žiobakienės jaunosios muzikantės, fortepijono klasės mokinės Eva, Bernadeta ir Akvilė, smuikavo Ievutė  ir Nojus (mokyt. Danguolė Kolpakovienė). Susirinkusiuosius nudžiugino ir „Revuonos“ vidurinės mokyklos mokytojos Ramunės Kavaliauskienės atlikta lietuvių liaudies daina „Motušaite miela“.

Prieškalėdinį koncertą pratęsė solo saksofonu Gintarė, klarnetistas Aivaras bei solistės Viktorija ir Gabija.

Žiūrovai ir klausytojai nuoširdžiai plojo visiems atlikėjams. Su muzika ir smagiomis dainomis greičiau sulauksime šv. Kalėdų.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close