Berniukas su dviračiu „taranavo“ vilkiką

Penktadienio pavakare, Vytauto ir F. Martišiaus gatvių sankryžoje į vilkiką rėžėsi pėsčiųjų perėja su dviračiu važiavęs 6 metų berniukas.

Abiems vairuotojams degė žalia šviesa. Lenko vairuojamas vilkikas iš Vytauto gatvės suko į F. Martišiaus gatvę. Pasak Alytaus apsk. VPK Prienų rajono PK Prevencijos poskyrio specialistės Jolitos Sinkevičienės, vilkiko vairuotojas teigia berniuko nematęs. Berniukas su dviračiu trenkėsi į vilkiko puspriekabę – jos vidurį. Berniukas per perėją dviračiu važiavo be šviesą atspindinčios liemenės bei šalmo. Pasak J. Sinkevičienės, toks dviratininkas apskritai negalėjo būti gatvėje.

Berniukas patyręs abiejų kojų lūžius, dubens kaulų lūžį, galvos traumą bei įtariant vidinį kraujavimą buvo skubiai pristatytas į Kauno klinikų vaikų reanimacijos skyrių. Vilkiko vairuotojas buvo blaivus.

DSC_6945

 

DSC_6949

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close