„A3-Vėtros“ gimtadienio turnyre Birštono„Apči“ dvejetas laimėjo antrą vietą

Liepos 11 dieną Kauno petankės klubas „A3-Vėtra“ šventė savo gimtadienį Birštono petankės aikštyne. Gimtadienio turnyre dalyvavo daug draugų bei bendraminčių iš Lietuvos, Latvijos ir Baltarusijos, iš viso – 24 dvejetai.

 

Turnyre dalyvavo ir trys Birštono komandos: „Šilagėlė“ (Vytautas Gedminas ir Gintaras Račkus), „Apči“ (Irma Gedminaitė ir Paulius Bagdanavičius) ir „B2“, kurioje žaidė Kęstutis Pranculis ir Paulius Žiūkas.

Į turnyro aštunfinalį pateko visos trys birštoniečių komandos, tačiau vėliau išliko tik labiausiai patyrę ir stipriausi (o gal juos lydėjo sėkmė!). Į ketvirtfinalį pateko tik „Apči“ dvejetas, kuris garbingai atsilaikė ir prieš labiau patyrusius petankės žaidėjus.

Pirmąją vietą laimėjo komanda „A3 Karo“ (kauniečiai Tautvydas Alenskas ir Nerijus Kukcinavičius), vicečempionais tapo Birštono „Apči“ (I. Gedminaitė ir P. Bagdanavičius), trečią vietą užėmė svečiai iš Latvijos – komanda „Shooters“, o ketvirta liko kauniečių komanda „Žali magnetiniai laukai – Veža“.

„Ką padarysi, mes pralaimėjom būsimiems nugalėtojams… Šiame turnyre dalyvavo daug stiprių komandų. Gaila, kad negalėjo atvykti svečiai iš Lenkijos, nes tuo metu vyko jų čempionatas. Smagu, kad klubas „A3-Vėtra“ turi tiek draugų. O dar smagiau, kai sekasi žaisti. Lauksim ir pažiūrėsim, kiek draugų susirinks į Birštono petankės klubo penkerių metų gimtadienio turnyrą, kuris vyks liepos 18 dieną“, – sakė V. Gedminas.

Reikia tikėtis, kad šeštadienį oras bus puikus, o sėkmė gimtadienio proga nenusigręš nuo birštoniečių.

Apci 2 vieta

V. Gedmino nuotrauka

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close