Kviečiame dalyvauti saldumynų akcijoje

Liepos 26 d. Prienų Kristaus Apsireiškimo bažnyčioje bus švenčiami Šv. Onos atlaidai. Sakoma, kad Šv. Ona – šviežios duonos ponia. Tai reiškia, kad bus iškepta naujo derliaus duona. Bet kadangi ne visos Onos turi galimybę iškepti šviežių rugių duonos, tai duoną galima pakeisti saldumynais.

Prienų parapijos „Caritas“ Šv. Onos atlaidų dieną – liepos 26-ąją organizuoja saldumynų akciją. Karitietės pasipuošusios liemenėmis su užrašu „Gerumas mus vienija“ lauks aukotojų su ilgai negendančiais saldumynais. Surinkti saldumynai bus išdalinti vargstantiems vienišiems žmonės ir vaikams.

Iš anksto dėkojame už Jūsų gerą širdį

Prienų parapijos „Caritas“ vedėja R. Baltrušaitienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close