Lietus jaunuosius tinklininkus nuvijo į salę (GALERIJA)

Šeštadienį Prienų kūno kultūros ir sporto centre vyko tinklinio turnyras trys prieš tris „Pajudėk 2015“.

Prieš keletą metų pradėti rengti tinklinio turnyrai vėl sugrįžo į Prienus. Tiesa, ankstesnio populiarumo jie nesulaukė. Pasak turnyro organizatorės Neringos Armonaitės, prieš keletą metų turnyre jėgas išbandydavo net du pogrupiai po 8 komandas, o šiemet turnyre iš viso dalyvavo tik 6 komandos.

Nors komandos buvo sudarytos iš vienos merginos ir dviejų vaikinų, tačiau stipriausia turnyro komanda buvo sudaryta būtent iš dviejų merginų ir vieno vaikino. Merginų komanda „Antenos“ nesunkiai „nušluostė nosį“ visiems priešininkams ir pasipuošė pirmosios vietos medaliais. Antroji vieta atiteko prieniečių komandai „Ramunės“, trečioji – „Village people“.

Pasak N. Armonaitės, gali būti, kad turnyro dalyvius išvaikė vasara ir atostogos. Daug kas tokiu metu keliauja po užsienio šalis. Šeštadienio rytą Prienų gatves laistęs lietus išvaikė ir žiūrovus, ir dalyvius. Nors turnyras turėjo vykti lauko aikštelėse, dėl gausaus lietaus bei vėjotinklinio varžybos buvo perkeltos po stogu.

Tiesa, nors dalyvių buvo mažai, tačiau puikios nuotaikos netrūko niekam. Varžybos vyko sklandžiai ir su puikia nuotaika. Linksmai nusiteikusių jaunuolių akyse nesimatė nė trupučio nuovargio.

Pasak N. Armonaitės, visi pripažino, kad laikas praėjo labai šauniai, o dalyviai prašė turnyrą vėl pakartoti.

Varžybose teisėjavo vyr. teisėja Dalia Šklėriūtė.

DSC_5801

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close