Prezidentė pasveikino A. Bartkevičių iškovojus bronzos medalį

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Algirdą Bartkevičių, pasaulio jaunimo orientavimosi sporto čempionate Norvegijoje iškovojusį bronzos medalį.

„Visa Lietuva džiaugiasi ir didžiuojasi šiuo medaliu, kuris yra pats geriausias kasdienių Jūsų treniruočių ir talento įvertinimas”, – rašoma Prezidentės sveikinime.

Šalies vadovė sportininkui palinkėjo ir toliau sėkmingai garsinti Lietuvos vardą ir atsakingai ruoštis būsimiems iššūkiams.

Norvegijoje prasidėjusiame Pasaulio jaunimo orientavimosi sporto čempionate Algirdas Bartkevičius iškovojo bronzos apdovanojimą sprinto trasoje.
Lietuviui iki aukso medalio pritrūko tik 26 sekundžių. Antrus metus iš eilės čempionu tapo Naujosios Zelandijos atstovas Tim Robertson. Sidabro medalis atiteko suomiui Aleksi Niemi, kurį nuo pirmos vietos skyrė 3 sekundės.
Lietuvos komanda po ilgos pertraukos pelnė medalį Pasaulio jaunimo čempionate. Paskutinį kartą bronzos apdovanojimą Lietuvai iškovojo Simonas Krėpšta 2004 metais Lenkijoje vykusiame čempionate.
Sprinto varžybose startavo 154 vaikinai, turėję įveikti 2,9 kilometro ilgio trasą su 17 kontrolinių punktų.

A. Bartkevičius sportuoja po orientacinio sporto klubo „Šilas“ vėliava.

algirdas_bartkevicius_eyoc_big

LOSF ir PRESIDENT inf.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close