Iš pulo čempionato Algirdas Kubilius grįžo su bronzos medaliu

Lapkričio17-18 dienomis Kaune vyko Lietuvos pulo federacijos organizuotos varžybos – paskutinis šiais metais Lietuvos pulo-9 čempionatas.

Čempionate dalyvavo sportininkai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Alytaus, Kėdainių, Marijampolės, Prienų ir Tauragės. Varžėsi 14 moterų, 57 vyrai ir 7 veteranai.

Čempionate dalyvavę prieniškiai – Algirdas Kubilius ir Regimantas Jurčiukonis – varžėsi veteranų grupėje. Geriau pasisekė Algirdui Kubiliui, kuris laimėjo Lietuvos pulo–9 čempionato bronzos medalį.

Veteranų grupėje pirmąją vietą laimėjo Svajūnas Mikalauskas.

Vyrų grupėjė pirmąją vietą laimėjo Domas Mineikis, moterų grupėje – Agnė Jarušauskaitė.

 

„Naujojo Gėlupio“ informacija

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close