Prienuose varžėsi stipriausi stalo tenisininkai (GALERIJA)

Birželio 20-21 dienomis Prienų daugiafunkciame komplekse vyko ketvirtasis tarptautinis stalo teniso turnyras, kurį organizavo stalo tenisininkų asociacija „Vienuolika“, Prienų rajono savivaldybė bei Prienų rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto centras. Dvi dienas trukusiame turnyre dalyvavo stipriausi sportininkai iš daugelio Europos šalių.

Tarp moterų geriausiai varžybose sekėsi klaipėdiškei Auksei Gecevičiūtei, kuri pasipuošė pirmos vietos medaliu. Antroje liko Lina Martinkė iš Panevėžio, trečioje – Vitalija Venckutė iš Kauno ir Marina Vasiljeva iš Maskvos.

Moterų dvejetų varžybose pirmą vietą iškovojo klaipėdietės Auksė Gecevičiūtė ir Andželika Petrauskienė, antrąja vietą – kaunietės Vitalija Venckutė ir Ugnė Baskutytė, trečiąją – Lina Martinkė (Panevėžys) ir Darija Dulajeva (Maskva) bei maskvietės Anastasija Libatskaja ir Julia Vasiljeva.

Vyrų dvejetų varžybose pirmą vietą iškovojo Ignas Navickas (Kaunas) ir Valdas Martinkus (Panevėžys), antrąją – Matas Skučas (Kaunas) ir Paulius Gūra (Panevėžys), trečiąją – Gintautas Juchna (Vilnius) ir Andrius Preidžius (Panevėžys) bei Kęstutis Žeimys (Kybartai) ir Tamošiūnas (Kaunas).

Vyrų „OPEN“ kategorijoje pirmąją vietą iškovojo Benas Skirmantas iš Šiaulių, antrąją –- Kęstutis Žeimys iš Kybartų, trečiąja pasidalino vilnietis Gintautas Juchna bei Sergei Saveljev iš Sankt Peterburgo.

40–49 grupėje pirmąją vietą iškovojo G. Juchna, antrąją – S. Saveljev, o trečiąja dalinosi vilnietis Audrius Kačerauskas ir šiaulietis Arūnas Bendaravičius.

50–59 grupėje pirmąją vietą iškovojo vilnietis Igor Maruk, antrąją – S. Saveljev, trečiąją – svečiai iš Kaliningrado Evgenij Širšov ir Aleksandr Merkušev.

60-ir virš pogrupyje pirmoji vieta atiteko Jurij Silinš iš Latvijos, antroji – Povilui Bagužiui iš Panevėžio, trečiąja dalinosi Zigmas Mišeikis iš Kelmės ir Jonas Piekautas iš Šilutės.

Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorius Egidijus Visockas įsteigė prizą ir jauniausiai dalyvei – jis atiteko dešimtmetei Marijai Mikalauskytei. Mero pavaduotojas Algis Marcinkevičius prizą įsteigė vyriausiam varžybų dalyviui – juo džiaugėsi 71 m. Jonas Piekautas. Mero Alvydo Vaicekausko įsteigtas prizas buvo įteiktas geriausiai pasirodžiusiam prieniečiui Bernardui Žukui ir varžybų nugalėtojui „OPEN“ grupėje šešiolikmečiui Benui Skirmantui iš Šiaulių.

Linas Žilevičius

DSC_9629

galerija0906 galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close