„GS“ šokėjos grįžo su apdovanojimu

Praėjusį savaitgalį, birželio 12-14 dienomis, šokių studijos „GS“ šokėjos, vadovaujamos vadovės Ginos Tamulevičienės, dalyvavo linijinių šokių festivalyje „Draugystės tiltas“, kuris vyko Palangoje. Šis festivalis vyksta jau dešimt metų, jį organizuoja linijinių šokių mokykla LINEDANCE LT. Šįmet buvo švenčiamas šio festivalio dešimtmetis. Festivalio dalyviai, linijinių šokių kolektyvai iš visos Lietuvos ir kaimyninių šalių, J. Basanavičiaus gatvėje sustoję linijomis vienu metu šoka keturiolika šokių. Galimybė pademonstruoti šokio žingsnius, praeivių šypsenos ir susižavėjimas džiugino apie pusantro tūkstančio šokio entuziastų. Festivalio išvakarėse ir ankstyvą rytą šokių žingsnelius buvo galima pasikartoti šokant prie jūros, iškeitus repeticijų sales į pajūrio smėlį. Mūsų šokių studija šiame festivalyje dalyvauja nuo 2011 metų.

Sušokus šokius J. Basanavičiaus gatvėje skubėjome į KLŠA (Kantri ir linijinių šokių asociacija ) reitingines linedance šokių varžybas „LINEDANCE LT OPEN“. Šios varžybos vyksta įvairiuose lygiuose: Social ir ProLine, Social Kids, Modern A, Nevcomer, Novice, Modern B, Intermediate. Mes dalyvavome Social ir ProLine reitinginėse varžybose. Mūsų komandą sudarė profesionalas- mokytojas ir 11 šokėjų. Šioms varžyboms turėjome sušokti prisistatymo šokį ir tris šokius, perteikiant šokio stilistiką ir nuotaiką. Varžybose dalyvavome pirmą kartą, sunku buvo valdyti jaudulį ir nerimą, baimę pamiršti šokio žingsnelius. Bet vadovės Ginos geranoriškas nuteikimas, erdvi ir šviesi Palangos sporto arenos erdvė, ryškūs sceniniai rūbai nuteikė mus optimistiškai ir lėmė sėkmę. Šiose varžybose užėmėme antrąją vietą.

Nugalėtojų taurė ir medaliai tapo atpildu už valandų valandas, praleistas repeticijų salėje ir geros nuotaikos užtaisu, dalyvaujant Line Dance šokių fiestoje su Irena Starošaite. Mes, šokių studijos „GS“ šokėjos, dėkingos vadovei Ginai Tamulevičienei už entuziazmą, kantrybę mokant šokio žingsnelių ir subtilybių, galimybę repeticijų salėje atsipalaiduoti nuo kasdienių rūpesčių ir mėgautis draugišku ir šiltu šokėjų bendravimu.

Rasa Uleckienė

unnamed

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close