Vėl kviečia „Kalėdų žvaigždė”

Jau tradicinis tapo konkursas „Kalėdų žvaigždė“, globojamas Prienų rajono savivaldybės vicemerės p. Loretos Jakinevičienės. Tai nuotaikingas kalėdinis renginys vaikams ir jaunimui, kurį organizuoja mūsų fondas kartu su asociacija „Prienų miesto bendruomenė“.

Per trejus šio konkurso gyvavimo metus jame dalyvavo gausus būrys Prienų rajono ir Birštono jaunųjų muzikantų. Laureatais tapę Tadas Juodsnukis, Džesika Šyvokaitė, Virginija Tulevičiūtė, Ugnė Lyberytė, Milda Noreikaitė, Gintarė Baranauskaitė, Ignas Kasikauskas, ansambliai „Cukraus pudra“, „A‘kordas“ toliau sėkmingai muzikuoja, bręsta ir stiprėja – vieni kaip profesionalai, kiti – kaip mėgėjai.

Šis konkursas išskirtinis tuo, kad jame nebūna pralaimėjusiųjų – visi dalyviai sulaukia dosnių vietos bendruomenės žmonių, Prienų rajono savivaldybės vadovų prizų, asociacijos „Prienų miesto bendruomenė“ padėkų ir Padėkos dienoje dalyvaujančių garbių prieniečių dėmesio.

Todėl galima pasidžiaugti, kad šis konkursas yra tikro bendruomeniškumo išraiška, juk ir fondo skiriamos premijos – iš Prienų rajone ir Birštono mieste gyvenančių žmonių paaukotų lėšų, sukauptų mūsų fonde. Taip pat manau, kad mokytojų Ramunės Liutvynskienės, Daivos Radzevičienės, studentės Kornelijos Klimaitės savanoriavimas konkurse – puikus geranoriškumo ir bendruomeniškumo pavyzdys.

Kviečiame prisijungti

Šiemet dalyvauti konkurse kviečiame ne tik jaunuosius muzikantus, bet ir teatralus, drabužių dizainerius, šokėjus. Tema – „Kalėdinis atvirukas“, taigi daug laisvės kūrybai, fantazijai, meninei raiškai. Konkurso naujiena – bendruomeninių vaikų ir jaunimo veiklų pristatymas. Tiems, kurie savanoriauja, aktyviai dalyvauja bendruomeninėje veikloje, rengia įdomius projektus, šiemet atiteks specialusis „Trijų karalių“ prizas. Taip pat būtų malonu sulaukti savanorių, kurie norėtų įgyti renginių organizavimo patirties (ar panaudoti jau turimą) ir prisidėtų prie konkurso rengimo. Tebūna šios Kalėdos paženklintos gerais darbais, šviesiomis mintimis ir spalvingais „gyvais” kalėdiniais atvirukais.

 

Laima Šileikienė,

Šileikų šeimos geros valios labdaros ir paramos fondo pirmininkė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close