PR. Vasaros naktimis – neribota bendravimo laisvė „Pildyk“ tinkle

Kas gali būti geriau už ilgas vasaros naktis bendraujant su draugais ir artimaisiais? Nebent tai, jog visą vasarą „Pildyk“ tinkle naktimis bendrauti galima visiškai neribojant savęs – visas būtiniausias paslaugas „Pildyk“ savo draugams tiesiog dovanoja.

Iki rugpjūčio 31 d. imtinai nauji ir esami „Pildyk“ vartotojai naktimis savo tinkle galės skambinti, rašyti SMS ir naršyti mobiliajame internete nemokamai. Visa tai – tiesiog papildžius sąskaitą ir be jokių papildomų įsipareigojimų.

Jaunimas tempia į naktį

Visomis būtinomis mobiliojo ryšio paslaugomis – pokalbiais, trumposiomis žinutėmis ir mobiliuoju internetu – „Pildyk“ draugai galės naudotis kiekvieną naktį nuo 23 iki 6 val. ryto.

 

„Pildyk“ draugai vasaros naktų laukia ir aktyviai naudojasi nemokamu ryšiu. Pastebėjome, kad vasaros naktimis naršymas suaktyvėja po 23 val., be to, naršoma yra ilgiau. Tuo tarpu šaltuoju sezonu naršymo pikas pasiekiamas apie 21 valandą. Akivaizdu, kad bendrauti vasaros naktimis ne tik smagu, bet ir apsimoka“, – sakė Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekinio ženklo vadovė.

Norint bendrauti „Pildyk“ tinkle ir naršyti mobiliajame internete vasaros naktimis nemokamai, vartotojams tereikia pasipildyti ryšio sąskaitą norima suma kartą per mėnesį. Nemokamų vasaros naktų paslauga bus aktyvinta automatiškai – tam nereikės siųsti jokių paslaugos užsakymo SMS.

Kiekvieną kartą pasipildžius sąskaitą, nemokamos paslaugos galios 30 dienų.

Žinutės ir skambučiai į trumpuosius numerius, naudojamus įvairioms papildomoms paslaugoms (pavyzdžiui, loterijoms ar taksi), bus apmokestinamos tarifais, nurodytais trumpųjų numerių reklamose ar kituose viešuosiuose skelbimuose.

Neregėta interneto sparta

Gera žinia ta, kad naršyti „Pildyk“ tinkle vasaros naktimis galima ne tik nevaržant savęs ir nemokamai, bet dar ir greitai. Jau dabar spartusis 4G (LTE) ryšys veikia užsisakius bet kurį „Pildyk“ planą – tereikia turėti tam pritaikytą išmanųjį telefoną ir specialią USIM kortelę. Ją galima gauti bet kuriame „Tele2“ salone.

O veikia 4G greičiau nei krenta žvaigždės vasaros naktį – filmus, muziką ir kitokį aukštos kokybės interneto turinį su 4G galima pasiekti akimirksniu.

„4G ryšys internetu leidžia naudotis iki 10 kartų sparčiau negu 3G – šiuos privalumus ypač lengva pajusti žiūrint vaizdo transliacijas. Jaunimui tai labai aktualu – daug naršome tokiose svetainėse kaip „Youtube“, internete žiūrime filmus ir klausomės muzikos“, – pasakojo D. Jonušienė.

Itin sparčiu 4G ryšiu galima naudotis be jokių papildomų pastangų ar mokesčių.

4G ryšys jau yra prieinamas daugiau nei 70 proc. šalies gyventojų. Jis veikia jau 60 Lietuvos miestų. Planuojama, kad metų pabaigoje 4G ryšiu galės naudotis jau apie 90 proc. gyventojų. 3G tinklo aprėptis dabar sudaro 97–99 proc. Lietuvos teritorijos.

Plačiau apie „Pildyk“ pasiūlymus, jų galiojimą bei sąlygas galima sužinoti artimiausiame „Tele2“ salone arba interneto svetainėje www.pildyk.lt

 tele2

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close