Po poros savaičių keliautojų laukia naujovės prie Prienų turgaus

Ypač daug diskusijų sukėlusios prekybos centro prie Prienų turgaus statybos prieniečiams pateiks dar vieną siurprizą. Šiuo metu uždarytoje Revuonos gatvės atkarpoje jau baigiami žiedo statybos darbai. Artimiausiu metu, vėl atvėrus šią vietą, prieniečiams teks išmokti važiuoti žiedu. Pasak Prienų rajono savivaldybės Statybos ir ekonominės plėtros skyriaus vyriausiojo specialisto Juozo Šiugždinio, pagal naujus eismo saugumo normatyvus jau kuris laikas daugelyje pavojingų sankryžų įrengiami žiedai. Šioje vietoje žiedas jau buvo numatytas projektuojant Revuonos gatvę. Prasidėjus prekybos centro statybai, Savivaldybės atstovai pasiūlė šią atkarpą įrengti verslininkams.

Gana staigiame posūkyje dėl prastos kelio dangos būklės ir šioje vietoje dažnai viršijančių greitį vairuotojų ši atkarpa buvo ypač pavojinga visiems eismo dalyviams. Saugiau prie turgaus būdavo turgaus dieną, kai automobiliai galėdavo slinkti tik vėžlio greičiu. Įrengus žiedą, šioje vietoje turės sumažėti ir automobilių greitis, taigi bus saugiau aplinkiniams gyventojams. Tiesa, ne vienam, nepratusiam važiuoti žiedu, tai, ko gero, sukels ir rūpesčių, ir nepasitenkinimo. Tiesa, dar neaišku, kokia bus eismo būklė turgaus dienomis.

DSC_6115

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close