Mokyklose liko mokytojai, abiturientai ir savo gabumus tik už mokyklos durų rodę moksleiviai (GALERIJA)

Praėjusią savaitę dauguma Lietuvos bei Prienų krašto mokyklų išleido savo moksleivius į ilgai lauktas vasaros atostogas. Kai kurie savo mokslo metus baigę moksleiviai savo tėveliams parnešė ir tai, ką pavyko užsitarnauti per metus – padėkas, diplomus už įvairias aktyvias veiklas bei puikius pasiekimus olimpiadose, konkursuose. Nemaža dalis moksleivių parsinešė ir vieno iš ugdymo(-si) etapų įvertinimus. Pasak Prienų rajono savivaldybės švietimo skyriaus vyriausiosios specialistės Laimutės Jančiukienės, šiais metais 4 klasę (kartu ir pradinio ugdymo etapą) jau baigė 208 Prienų krašto moksleiviai. Pagrindinio ugdymo 1 dalies baigimo pažymėjimus atsiėmė 240 aštuntokų. Na, o pagrindinės mokyklos bei gimnazijos savo dešimtokams įteikė 287 pagrindinio ugdymo baigimo pažymėjimus. Mokyklose dar liko dalis moksleivių, kuriems iki galimybės gauti pažymėjimą pritrūko keleto gerai išmoktų pamokų, bei abiturientai, kuriems vidurinio ugdymo programos baigimo karštinė tęsis iki liepos vidurio.

DSC_6175

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close