Revuoniškių viešnagė Šilavoto pagrindinėje mokykloje

Gražią ir saulėtą pirmąją vasaros dieną Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos 5, 6, 9 klasių dainos teatro ir rūbų modeliavimo bei gaminių dizaino būrelių nariai kartu su mokytojomis Vale Gustaitiene, Alma Ona Vaišniene ir Rasa Uleckiene vyko į Šilavoto pagrindinę mokyklą. Išvyka buvo skirta Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti.

Dailės ir technologijų mokytojos Rasos Ulleckienės vadovaujami mokiniai pademonstravo rūbų modeliavimo kolekciją „Sagos transformacija“. Ši kolekcija buvo kurta ir demonstruota Birštone, XII moksleivių avangardinės mados festivalio-konkurso ,,Avangardas 2015“, skirto Etnografinių regionų metams paminėti, metu. Kolekcijos rūbų baltos ir žydros, baltos ir žalios, baltos ir geltonos spalvų sąskambiai žaismingai derėjo šalia mokyklos salę puošiančių spalvingų akcentų.

Ypač susidomėję, tarsi užburti scenų iš spektaklio „Stebuklingoji radasta“, Šilavoto pagrindinės mokykos mokiniai ir mokytojai stebėjo dainos teatro, vadovaujamo Valės Gustaitienės ir Almos Onos Vaišnienės, pasirodymą. Rašytojos Bronės Buivydaitės  trijų veiksmų pjesės „Stebuklingoji radasta“ pasakos siužetai pasakojo, kaip gėris nugali blogąsias jėgas, kaip pildosi stebuklai.

Pasirodymų pabaigoje direktoriaus pavaduotoja ugdymui  Aldona Kaminskienė pasidžiaugė, kad turėjo galimybę neišvykus iš mokyklos pabūti madų kolekcijos pristatyme ir stebėti užburiantį savo nuoširdumu spektaklį. Ji dėkojo mokiniams ir mokytojams už puikius pasirodymus ir įteikė saldžią dovaną.

Smagi išvyka ir viešnagė šventiškomis spalvomis nuspalvino Šilavoto ir „Revuonos“ pagrindinių mokyklų bendruomenių narių veidus, sušildė draugystės šypsenomis.

Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos dailės ir technologijų mokytoja Rasa Uleckienė

11020801_998307333533009_3271711533089112763_n

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close