Tarptautinė vaikų gynimo diena pažymėta gamtos draugijoje

Birželio 1-ąją įvairiais renginiais miestuose ir miesteliuose buvo pažymėta Tarptautinė vaikų gynimo diena. Prienų bendruomenės vaikų dienos užimtumo centro vaikai, lydimi savo vadovų, savanorių ir bičiulių, šią dieną pažymėjo žygiu į Žvėrinčiaus mišką – aplankydami neseniai centro 5 metukų jubiliejui savo rankomis pasodintus ąžuoliukus, žaisdami smagius žaidimus, dar artimiau pažindami gamtą ir joje augančius saugotinus augalus.

Vaikų dieną ir puikiai praleistą laiką gamtoje vainikavo vaišių stalas, kurį dovanojo nuolatinė centro rėmėja Prienų restorano „Beržas“ savininkė Augustė Pociūtė. Prie šventinės dienos organizavimo daug prisidėjo Vaikų dienos užimtumo centro bičiulė, Nemuno kilpų regioninio parko Prienų lankytojų centro specialistė Loreta Šaltienė, centro savanoriai.

DSC_4057

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close