Nemuno krantinė pasipuošė ir Prienuose (GALERIJA)

Daugelis važiuojančių pro Kauną jau daugelį metų pastebi prie Aleksoto tilto ant krantinės gėlėmis išrašytą kokį nors patriotišką šūkį. Nuo šių metų tokia gyvosios gamtos daile galės grožėtis ir važiuojantys Prienų tiltu.

 Dar viena Nemuno krantinė, esanti šalia planuojamo rekonstruoti „Revuonos“ viešbučio šią savaitę pasipuošė naujais gėlių daigais. Nemuno kilpų regioninio parko specialistė, Prienų lankytojų parko administratorė Loreta Šaltienė, padedama Prienų krašto jaunųjų gamtininkų iš įvairių mokyklų, ant Nemuno krantinės gėlėmis išpiešė geltonas bangas, kurios simbolizuos čia pat po tiltu tekančio Nemuno versmes. Nors diena buvo lietinga, L. Šaltienės idėjas draugiškai palaikė ir švietimo darbuotojai – Prienų rajono savivaldybės Švietimo skyriaus vedėjas Rimvydas Zailskas bei Švietimo centro direktorė Danutė Stankevičienė, jaunuosius gamtininkus įkvėpė ir mero pavaduotojas Algis Marcinkevičius.

DSC_3996

galerija0906

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close